Négy helyszín, négy fantasztikus ruhadarab a BonPrix-től!
2021. szeptember 01. írta: persica

Négy helyszín, négy fantasztikus ruhadarab a BonPrix-től!

Idén nyáron a Bon Prixnek köszönhetően szebbnél szebb, praktikus, és igazán csinos ruhák közül választhattam a ruhatáramba. 

Be is mutatom nektek a négy ruhát.

Elsőnek, kezdjük is rögtön egy könnyed, nyári ruhával:

Nyaranta kifejezetten imádom az egyszerű, kényelmes nyári ruhákat, legyen az mini vagy maxi. A BonPrix -nek köszönhetően velem utazott az Adriára ez a csinos kis piros-fehér mintás "rövid nyári ruha" melynek nagyon megszerettem a mintáját, az anyagát, és azt hiszem jól állt neki a tenger (is)

Második ruhám, nekem a komfortzónámból való „kilépést” jelentette! A sárga szín nem tartozott a kedvenceim közé, ez idáig! Magamnak sem mertem bevallani, hogy első látásra megszerettem ezt a világos sárga BonPrix maxi ruhát. Finom pamut anyaga, légies játékossága, kényelmes viselete levett a lábamról. Szinte minden pillanatban a napocska ölelésében éreztem magam benne!

Harmadik ruhám a színekkel játszott, és azt hiszem kimaxoltuk ezt a nyarat még, ezzel a vidám színes @bonprix ruhával. Mostmár jöhet a kánikula után az indián nyár! Ez a szuper pamutruha egy vagány farmerdzsekivel kiváló outfitem lesz erre az időszakra is. Ez a ruha szuper kényelmes és az izgalmas kidolgozása meg csak úgy vonzza a tekinteteket. BonPrix Dzsörzé ruha Tie-Dye hatással, fodorral, vékony hullámos részletekkel, orgonalila, krém fehér és curry sárga színátmenettel, ugye mennyire menő?

A negyedik ruhám, nem is ruha, hanem egy vagány leveles mintás kétrészes bikini, amit a Balaton vizében fel is avattam. Így hát: Hello Balaton, Hello BonPrix, Hello Bikini! Azért egy balatoni csobbanás nem maradhatott el idén sem, pláne ha ilyen menő bikiniben történhetett. Bár, már hűvösödik a Balaton vize, fürdésre csak a bátraknak ajánlott, egy kétrészes bikini szett mindig jól jön, hiszen kis hazánkban rengeteg fürdő található, ahová magaddal viheted a nyarat egy ilyen szép bikini formájában.

Érdemes felkeresni a www.bonprix.hu oldalát, hiszen szebbnél szebb ruhák várnak rád!

Jövőre is lesz nyár, ezek a darabok meg méltán időtállóak lesznek!

Most már viszont, lassan de biztosan készülnünk kell az őszre is...



A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9716677250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása