Boyfriend’s Day – Baldessarini illatokkal
2021. szeptember 28. írta: persica

Boyfriend’s Day – Baldessarini illatokkal

Október 3-án a világ azoknak a férfiaknak is szentel egy csipetnyi figyelmet, akik tökéletes társként állnak mellettünk a mindennapokban. Azoknak, akik reggelente mosolyt varázsolnak az arcunkra, akik meglepetésbulit szerveznek a születésnapunkon, vagy egyszerűen csak spontán átkarolva elkísérnek egy jó koncertre vagy egy kellemes, gyertyafényes vacsorára. Az anyák napja, a nőnap és a hagyományosan a nőket előtérbe helyező Valentin-nap mellett, miért ne lehetne egyszer őket is megünnepelni? Az érzelmeink kifejezésére pedig mi lehetne alkalmasabb, mint egy elegáns, letisztult formavilágú, friss illat a Baldessarini Fragrances kínálatából? Lássuk, miből választhatnak a legszerelmesebb barátnők és barátok.   

A trendi daliának Baldessarini Signature

 

A Baldessarini Signature illatkompozíció markáns szívjegyében a pacsuliolajból kinyert akigalafa gondoskodik a férfias, enyhén füstös hangsúlyokat magán viselő jegyről, amelyet púderes nüanszok és fougére-akkordok kísérnek. Mindeközben lassan feltárul egy érzéki, lágyan orientális karakter. Az intenzív lecsengést meleg, elegáns és virágos jegyek biztosítják, amelyek gondoskodnak az illat hosszan tartó hatásáról.

Fejillat: rózsabors, ciprus, bergamott, alma
Szívillat: akigalafa, fougère-akkord, pacsuli
Alapillat: ámbra, bőrakkord, balzsamos szuhar, cypriol

A sportos hősnek Baldessarini Ambré Eau Fraîche

 

Az új Baldessarini Ambré Eau Fraîche illatkompozícióban az ámbra érzéki-ámbrás jellege találkozik a görögdinnye és a bergamott aromás akkordjaiból és friss elemeiből építkező dinamikus, tiszta és erősen élénkítő felütéssel. A férfias-markáns szívillat gazdagsága zsályajegyekkel és ibolyaszirmok eleganciájával támasztja alá viselőjének kisugárzását. Az extravagáns lecsengésről meleg, elegáns fák gondoskodnak.

Fejillat: bergamott, aromás akkord, görögdinnye
Szívillat: alma, szerecsendió, zsálya, ibolya, ciprus
Alapillat: szantálfa, bőr, ámbra, tölgy, pacsuli

A klasszikus lovagnak BALDESSARINI Black

 

Részletgazdag, fás illat, amelyben a bizsergető rózsabors és az aromás bazsalikom találkozik a hűvös, férfias jég-akkorddal. A szívjegyben kibontakozik a pacsuli, amelyet tovább gazdagít a misztikus mirha és a bódító muskátli. Az illat kicsengésében klasszikus eleganciát kölcsönöznek a vadbőr akkordok, a balzsamos szuhar füstössége és a tonkabab meleg, stílusos aromája.

Fejillat: rózsabors, bazsalikom jégakkord
Szívillat: muskátli, pacsuli mirha
Alapillat: tonkabab, balzsamos szuhar, vadbőrakkord

A Baldessarini Fragrances változatos termékei elérhetőek a Müller polcain. 

www.baldessarini-fragrances.com

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1016702480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása