Megérkezett a Reserved legújabb Lookbook kollekciója!
2021. szeptember 29. írta: persica

Megérkezett a Reserved legújabb Lookbook kollekciója!

Reserved Őszi Lookbook:

A Frankiewicz & Rożniata fotózta őszi Reserved kampány a szezon legfontosabb trendjeit mutatja be, Ewelina Gralak stylist értelmezésében.
 
A lágy, természetes fény hangsúlyozza a kifejező színeket, valamint a stílusok és textúrák sokaságát, amelyek minden bizonnyal vezető szerepet játszanak majd a következő szezonban.

A kollekció a különféle inspirációk keveréke. A testhez simuló steppelt kabátokat hangsúlyos színekben, az Op art pszichedelikus sakktábla mintás vagy a domináns kocka mintás dzsekiket, szatén fehérnemű felsőkkel és ruhákkal párosítva mind egy témát emelnek ki: az ellentétek vonzzák egymást. 

A sportok és boldogság inspirálta kollekció - Reserved Athleisure

Az Athleasure trend új szintre emelkedik. Már nem csak kényelmes otthoni viseletről vagy könnyű edzéshez viselt ruhadarabokról szól, hanem a világban bekövetkezett hatalmas változások holisztikus megközelítéséről. Multifunkcionális és kényelmes, ideális azok számára, akik a mának élnek, akár városban is hétköznapi viseletként vagy a szabadban töltött hétvégék alkalmával - ez az a stílus, amely minden bizonnyal még sokáig velünk marad. 

RESERVED New Born kollekció

Mostantól a Reserved Kids minden korosztály számára elérhető: csecsemőknek, óvodásoknak és iskolásoknak egyaránt.

Színek tekintetében következetes, visszafogott színpalettára épülő kollekciót kínál.
Legyen szó sétáról, játékról, szőnyegen hempergésről vagy alvásról, a szekrényben vagy fiókokban szépen tudjuk őket rendszerezni, ami lehetővé teszi a különböző alkalmakra való változatos ruhák összeválogatását.
A bodyk, puha nadrágok és pulóverek organikus pamutból készültek, melyhez néha rugalmas szálakat adtak, hogy tökéletesen összhangba legyenek a gyermek testének dinamikájával. Mozgásra fel!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5916704282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása