ÚJDONSÁGOK hölgyeknek a NIVEA-tól!
2021. október 05. írta: persica

ÚJDONSÁGOK hölgyeknek a NIVEA-tól!

Naturally Good Univerzális Krém

A Naturally Good Univerzális Krém azonnali hidratálást ad a bőrnek akár 24 órán keresztül. Egyedülálló összetételnek köszönhetően nemcsak a test bőrére, hanem a kezeken és az arcon is használható. A krém organikus aloe verát tartalmaz, amely helyreállítja a bőr egészségét, stimulálja a bőrsejteket és ezáltal harcol a korai öregedés ellen. Az összetevők 98%-ban természetes eredetűek, és feldolgozás után megtartják természetes állapotuk több mint 50%-át. Ezen felül a krém 100%-ban klímasemleges. Mit is jelent ez? Nem csak a bőrről, hanem környezetről gondoskodik. A csomagolás fenntartható és megújuló szerves anyagokból készült és 100%-ban újrahasznosítható.

Original Care Deo Spray

Ápoló összetevőivel hatékony védelmet nyújt az izzadság ellen és könnyedén semlegesíti a kellemetlen testszagokat, mégis gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez. Nőies, púderes és tiszta illata biztosítja hosszantartó komfortérzetet és frissességet. Etil-alkohol mentes formulája nem irritálja a bőrt. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Egész nap magabiztossá és nőiessé varázsol illatával.

Original Care Golyós Dezodor

Élvezd az egész napon át tartó bársonyosan puha bőrt! 48 órás, hatékony izzadásgátló hatás, védelem a kellemetlen szagok ellen és hosszantartó komfortérzet. A golyós dezodor rendkívül kíméletes a hónalj érzékeny bőréhez, etil-alkohol mentes formulája akár szőrtelenítés után is használható. Bőrbarát, bőrgyógyászatilag tesztelt termék. Ápoló összetevőivel hatékony, de gyengéd a bőrhöz.

Care & Protect Antibakteriális Kézápoló

A CARE & PROTECT 3in1 kézkrém jojobaolaj tartalmának köszönhetően táplálja a bőröd, valamint hatékonyan védi azt a kiszáradástól és erősíti védekező képességét. Használd kézfertőtlenítés után minden alkalommal, így tökéletesítve kézápolási rutinod a bársonyosan puha kezek érdekében. Antibakteriális hatású termék. Teljes körű védelmet és ápolást nyújt a kezeidnek.

A termékeket már megtalálod a Drogériák polcain!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2716709398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása