KARÁCSONYI LIMITÁLT KIADÁSOK JEAN PAUL GAULTIERTŐL
2021. október 13. írta: persica

KARÁCSONYI LIMITÁLT KIADÁSOK JEAN PAUL GAULTIERTŐL

Ha karácsony, akkor Jean Paul Gaultier és az ő ünnepi limitált kollekciója!

A tervező és csapata minden évben meglepi rajongóit, és idén egy imádnivaló skandináv hangulat által ihletett illatpár kiadást szerezhetünk be, ahol az ikonikus Le Male és női párja, a Classique meleg piros-fehér pulcsiba/ruhába öltözött.

A Jean Paul Gaultier Classique parfüm a csábítás és az extrém érzékiség szimbóluma. Egy sokoldatú női illat, mely a karakteres hölgyek számára készült. Egy gyermekkori emlékből valódi femme fatale születik.

Az illatban a lágy narancsvirág keveredik az erős gyömbérrel. A gyermekkorra emlékeztető rizspúder illatát a kényeztető vaníliával vegyíti.

Illatcsalád: orientális, virágos

Illatjegyek:
Fejjegy: gyömbér
Szívjegy: narancsvirág
Alapjegy: vanília

A Le Male egy ellentmondásos tengerész. Férfias és szexi, egy valódi szívtipró.

A parfüm a menta ereje és frissességét árasztja. A levendula felidézi az ismerős és megnyugtató szappan illatát, melyet a vanília érzékisége csak tovább fokoz.

Illatcsalád: orientális

Illatjegyek:
Fejjegy: menta
Szívjegy: levendula
Alapjegy: vanília

Megvásárolható: kizárólag a Müller parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5216719380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása