ESCADA FAIRY LOVE LIMITÁLT KIADÁS
2021. október 31. írta: persica

ESCADA FAIRY LOVE LIMITÁLT KIADÁS

LÉPJ BE A SZERELEM BOLONDOS UNIVERZUMÁBA!

EGY RAGYOGÓ, ÚJ, NŐIES ILLAT A SZERELEM SZERELMESEINEK 

Az ESCADA egy ellenállhatatlan új illattal lobbantja fel a szerelem lángját, így ünnepli az őrületes érzelmeket. A Fairy Love – az új Eau de Toilette, amely megragadja az szerelem első fuvallatának fordulatos izgalmát és mélységét – elcsábítja azokat a nőket, akik imádnak szerelmesek lenni – szenvedélyesen, végtelenül és nyíltan.               

SZÁLLJ FEL A FAIRY LOVE KÖRHINTÁJÁRA!

Az illat arra ösztönzi a lányokat, hogy lépjenek be a Fairy Love karnevál titkos világába és engedjék el magukat a szerelem szerelmeseinek varázslatos országában. A különleges hely minden apró részlete a szerelemhez szóló óda része: a játékok, a hullámvasutak és az ikonikus ESCADA-szív formájú édességek.

A karnevál szikrázó fényei, ragyogó csillámpora és ünnepi színei közepén egy szerelem témájú fotófülke áll hívogatóan, s arra invitálva a barátnőket, hogy fényképekben örökítsék meg életre szóló közös emlékeiket.

A parfümkészítő, Nathalie Gracia-Cetto által alkotott virágos-gyümölcsös Fairy Love illat megtestesíti a túláradó szerelem tiszta boldogságát. Zamatos málnajegy emlékeztet a karnevál édességeinek ellenállhatatlan élvezetére, míg csillogó Nashi körte nőiességet és frissességet áraszt. Az alapjegyben finom jázmin ad könnyedséget és misztikusságot ennek a kellemes Eau de Toilette-nek.

EGY KÖRNYEZETTUDATOS AJÁNDÉK

Szerelembe esni, szeretni egymást, szeretni önmagadat, szeretni a természetet: a Fairy Love a szerelem minden formáját ünnepli. A tökéletes ajándék! A 86%-ban természetes eredetű hozzávalókat tartalmazó, környezettudatos parfüm vegán, megnyerő minden természetszerető számára.

A figyelemfelkeltő, fényes, pipacspiros szív alakú üveg egy csábító különlegesség. Ez a csodás apróság ajtót nyit egy másik világba – a körülöttünk lévő varázslatra emlékeztet.

A Fairy Love világa egy ragyogó utópia minden fiatal nő számára, aki a szívét követi. Egy hely, ahol bármi megtörténhet. A szerelem minden szerelmese tudja, hogy egy valami biztos: az érzelmek irányítanak.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4816741308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása