RESERVED - APRES SKI
2021. november 08. írta: persica

RESERVED - APRES SKI

Aprés Ski - a Reserved téli kollekciója

A Reserved legújabb téli kollekcióját nem véletlenül fotózták a Hintertux gleccser lábánál.

A kampányt Mateusz Stankiewicz kapta lencsevégre és a képeken olyan összeállításokat látunk, amiket a sípályán és az esti lazítás során viselhetünk. A síruhákra oly jellemző módon a kollekció darabjai is sokféleképpen kombinálhatóak és rétegezhetőek – ennek tökéletes illusztrációi a kampányképeken látható szettek, melyet Michał Kuś állított össze.  

Az Après-ski kollekció rövidebb és hosszabb steppelt dzsekikből, puha overszized kabátokból nadrágokból, mellényekből, foltvarrásos overálokból és puha, kellemes tapintású, különböző textúrájú kötött szettekből áll.

Az egész kollekció praktikus és kényelmes - a tervezők mégis készültek olyan meglepő darabokkal és részletekkel, mint a flitterek vagy holografikus csillámok, az elegánsabb között vagy tweed anyagú ruhák. Ezeket a darabokat jellemzően különleges alkalmakkor viseljük – ezúttal sportos, első pillantásra más stílusú darabokkal párosították őket - ami tökéletes példája napjaink népszerű “staying warm” trendjére, amely hangsúlyos rétegezésre épül.

Egy biztos fázni idén nem trendi és ha ezeket a darabokat választjuk nagyon stílusosak leszünk!

www.reserved.com/hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6616749878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása