A téli időszakban se maradjunk virágos ruha nélkül!
2022. január 03. írta: persica

A téli időszakban se maradjunk virágos ruha nélkül!

BonPrix

Van aki annyira szereti a hosszú ruhákat mint én? Pláne ha még virágos is?

Tudom, hogy tavasztól őszig szinte bármikor viselhetőek a finom anyagú, virágokkal teli nyári hosszú ruhák, de mi történik velük télen?

Nálam a hosszú ruhák sem alszanak táli álmot, sőt, megmutatom, miként érdemes hordani a hűvösebb napokon is.

A BonPrix kínálatában szerettem bele ebbe a hosszú zöld-sárga virágos ruhába, hozzá választottam egy színben harmonizáló okkersárga kardigánt, és egy fekete kabátot. (Egy fekete elegáns hosszú kabát alapdarab a gardróbban, szinte: must have)

Bátran viseljünk a ruhához térdig érő kardigánt, majd jöhet az elegáns fekete hosszú, karcsúsított kabát, fekete bokacsizma, pamut harisnya és már indulhatunk is...

A réteges öltözködés előnye, hogy kedvedre variálhatod! Példának okáért: a kocsiba beülve maradhat a kardigán a ruhán, vagy ha vendégségbe mész, a ruha fölött viselheted a kardigánt, de persze a téli, kora délutáni sétához már a finom meleg kabát nélkülözhetetlen…

Szeretem szett, hiszen a sárga kis virágok, az okkersárga kardigán már a nyarat idézi fel bennem….

A ruhákat megtaláljátok a BonPrix weboldalán!

Érdemes körülnézni, és hordjatok bátran a hűvösebb időkben is ruhát!

www.bonprix.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4916802296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása