Hada Labo Tokyo Lift LINE termékcsalád
2022. január 06. írta: persica

Hada Labo Tokyo Lift LINE termékcsalád

Erőteljes hidratáló és ráncfeltöltő krémek!

A Hada Labo Tokyo Lift Line 4-féle hialuronsav és szója izoflavonoidok segítségével hidratálja és tölti fel az arcbőrt. 

Hada Labo Tokyo Lift No-Wrinkles Lotion :

Egy erőteljes feltöltő hatású Lotion, szója izoflavonoidokkal. A 3D hialuronsav lényege, hogy egy háromdimenziós védőréteget formál a bőr belsejében, amely segítségével hosszútávú hidratáló hatást eredményez. A szója izoflavonoidok stimulálják a kollagén termelést lágy és megújult bőrt eredményezve. Öregedésgátló formula, minden bőrtípusra ajánlott, akár napközben, sminkre is kenhető. A Szuper Hialuronsav™ 3D egy egyedi japán formula, mely 4 különböző típusú és molekula méretű hialuronsav segítségével tölti fel a bőrt és kölcsönöz teljeskörű hidratált érzetet. A szója izoflavonoidok stimulálják a kollagén termelést lágy és megújult bőrt eredményezve.  

3D-Lifting Serum Intensive Skin Age Repair :

Egy szérum, mely anti-aging és hidratáló összetevők kombinációjával javítja a bőr megújuló képességét és kölcsönöz feszességet és rugalmasságot. A 3D hialuronsav lényege, hogy egy háromdimenziós védőréteget formál a bőr belsejében, amely segítségével hosszútávú hidratáló hatást eredményez. A szója izoflavonoidok stimulálják a kollagén termelést lágy és megújult bőr érdekében. Hatékony hidratáció, hosszantartó hatás, csökkenti a fáradtság jeleit, frissíti és feltölti az arcbőrt. Egészséges megjelenés biztosít a bőrnek 

Hada Labo Tokyo Lift No-Wrinkles day&night :

Egy hidratáló nappali és éjszakai krém, mely megküzd a mély ráncokkal. A Hada Labo Tokyo Lift termékcsalád négyféle hialuronsav egyedi kombinációjával, köztük az innovatív és egyedi 3D hialuronsav segítségével fiatalítja a bőrt. A 3D hialuronsav lényege, hogy egy háromdimenziós védőréteget formál a bőr belsejében, amely segítségével hosszútávú hidratáló hatást eredményez. A szója izoflavonoidok, illetve a kollagén kombinációjának köszönhetően az öregedő bőrnek segít visszanyerni a rugalmasságát és feltölti a legmélyebb ráncokat is. Öregedésgátló formulát tartalmaz, minden bőrtípusra használható, hosszantartó hidratáló hatást biztosít. 

3D Hialuronsav: A Szuper Hialuronsav™ 3D egy egyedi japán formula, mely 4 különböző típusú és molekula méretű hialuronsav segítségével tölti fel a bőrt és kölcsönöz teljeskörű hidratált érzetet.  

Szója Izoflavonoid: A szója izoflavonoidok stimulálják a kollagén termelést lágy és megújult bőrt eredményezve.  

Kollagén: Segít elsimítani a ráncokat, fokozza a hidratáltságot, helyreállítja a bőr szerkezetét, fiatalos megjelenést biztosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6216805394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása