Tisztítás, védelem és gyógyulás egyszerűen a Hansaplast termékeivel
2022. január 14. írta: persica

Tisztítás, védelem és gyógyulás egyszerűen a Hansaplast termékeivel

Biztonságos és gyors kezelés három lépésben!

Hiába burkoljuk magunkat télen több réteg ruhába, a hidegtől kiszáradt bőrünkön hamarabb keletkezhetnek sérülések. Veled is biztosan előfordult már, hogy a sokáig tervezgetett ünnepi sütés-főzés kisebb balesetekkel járt. A Hansaplastnak köszönhetően három egyszerű és gyors lépésben kezelheted a sérüléseket: tisztítás sebfertőtlenítővel, védelem sebtapasszal, a folyamatos gyógyulásért pedig a sebkezelő kenőcs felel!

Legyen szó téli szabadtéri sporttevékenységről vagy akár otthoni ajándék készítés során szerzett vágásokról, érdemes felkészülni minden lehetséges balesetre és betartani a sebkezelés helyes lépéseit. A teljes körű ellátás alapja a megfelelő tisztítás, a fokozott védelem és a gyors gyógyulást elősegítő sebkezelő termékek helyes használata. Ha ezeket a szabályokat betartjuk, felgyorsíthatjuk a gyógyulási folyamatot, mi több, elkerülhetjük a hosszútávon maradandó hegek létrejöttét is.

A sebkezelési rutin első lépéseként a Hansaplast Sebfertőtlenítő Sprayt használjuk, amely rendkívül bőrbarát módon tisztítja és védi meg a bőrt a szennyeződésektől és baktériumoktól. Praktikus spray csomagolásának köszönhetően minden szögből jól működik, ezért ideális az on-the-go elsősegélynyújtáshoz, sport közbeni sebkezeléshez de az otthoni sérülések alkalmával is jó szolgálatot tesz. Nem csíp, így fájdalommentes sebkezelést tesz lehetővé  a hagyományos fertőtlenítőkkel szemben.

Második lépésként a bőrfelület zavartalan regenerálódása érdekében elengedhetetlen, hogy megvédjük a szennyeződésektől és a baktériumoktól. A Hansaplast Universal Vízálló Sebtapasz használatával ez nem okoz többé gondot, hiszen taszítja a vizet és a piszkot, illetve erős tapadást biztosít, így a védelem minden helyzetben biztos.

A rutin harmadik lépéseként a Hansaplast Sebkezelő kenőcsöt ajánlott alkalmazni, amely elősegíti és felgyorsítja a kisebb felületű sebek, például vágások, horzsolások és karcolások, valamint az első- és kisebb másodfokú égési sérülések természetes gyógyulását. Naponta egyszer-kétszer, óvatosan, vékony rétegben javasolt felvinni a száraz és tiszta sebre. A Hansaplast Sebkezelő kenőcs klinikailag bizonyítottan elősegíti a seb gyorsabb gyógyulását és csökkenti a hegek kialakulásának kockázatát.

Hansaplast Sebfertőtlenítő Spray: Gyorsan és fájdalommentesen tisztítja a sebeket. Véd a felülfertőzéstől. Kiemelkedően bőrbarát, színtelen spray. Kisgyermekek kezelésére és érzékeny bőrön is használható.

Hansaplast Universal Vízálló Sebtapasz: Taszítja a vizet és piszkot. Erős tapadást biztosít. Anyaga légáteresztő. A kisebb sebek minden típusának lefedésére alkalmas.

Hansaplast Sebkezelő kenőcs: Nyílt sebekre is használható. A kezeletlen sebhez képest 2x gyorsabb gyógyulást biztosít. Mentes az illatanyagoktól, színezékektől, tartósítószerektől és állati eredetű anyagoktól. Kisgyermekek kezelésére és sérült, irritálódott, száraz vagy érzékeny bőrön is használható.

A  Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr716812946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása