A szerelmesek ünnepe
2022. január 27. írta: persica

A szerelmesek ünnepe

Valentin-nap s.Oliverrel és Betty Barclay-vel

Hamarosan itt a Valentin nap, ami tökéletes alkalom arra, hogy megmutassuk a szívünkhöz közel állóknak mennyit jelentenek nekünk. Akár magadnak keresel parfümöt  akár egy szerettednek szeretnél ajándékozni, az illatoknak megvan az erejük, hogy bizonyos emberekre vagy helyzetekre emlékeztessenek minket. A parfümök képesek romantikus vagy akár érzéki benyomást kelteni bennünk. Mindannyian csodálatos módon mesélnek a szeretetről, ugyanakkor tükrözik a bűnös élvezetekre való vágyódást. Ideális társak a szerelmesek napjára. 

Egy fiatal szerelem varázsa. Betty Barclay Tender Love

 

A szerelem olyan, mint egy értékes növény, amelyet gondozni és ápolni kell. Amikor az első rügyek kivirágoznak, egy igazán varázslatos időszak kezdődik. A Betty Barclay Tender Love a Betty Barclay Tender Blossom finom folytatása. Elődjéhez hasonlóan ez az illat is finom romantikát ad minden pillanatnak, és egyben örömteli, vidám önbizalmat viselőjének. 

Egy illat, ami összeköt. s.Oliver SOULMATE

 

A legszebb pillanatok azok, amelyeket megosztunk másokkal. A közösség, a közelség és a bizalom mindannyiunk alapvető szükségletei. Az s.Oliver Soulmate ikerillat pontosan ezeken az élményeken alapul. Az illat mindazok számára készült, akik a mai rohanó világban fontosnak tartják az emberi kapcsolatok ápolását, és így megengednek maguknak egy röpke közös pillanatot. 

Romantikus illat tele frissességgel és lágysággal. Betty Barclay Bohém romantika

 

A meleg, reggeli nap finom napsugarakkal kényezteti a természetet. A szél tollként söpör végig a réteken, az első növények kibontják virágaikat. Itt-ott már megtapasztalhatod, hogyan varázsol el gondtalanságával a tavasz. Az új Betty Barclay Bohemian Romance illat pontosan ezt a könnyedséget sugározza. A palack játékos kialakítása páratlan módon tükrözi a gondtalanságot. A finom illat rendkívül romantikus és nőies jegyeivel csábít. 

Minden Betty Barclay és s.Oliver illat kapható a Müller és a dm drogériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1116832552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása