A mi alkotóelemünk!
2022. február 21. írta: persica

A mi alkotóelemünk!

4711 Echt Kölnisch Wasser – a víz ereje ihlette

A víz eredet, a víz az élet. Tele van erővel és titkokkal. És ez egy véges és egyre szűkösebb erőforrás. Annál is fontosabb, hogy folyamatosan tudatosítsuk a víz fontosságát – a Víz Világnapján, március 22-én. Mert a víz értékes. A természetért, a testünkért és a jó közérzetünkért. A víz a nyugalmat, az egyensúlyba áramlást, a lélek megnyugvását jelenti. Ez az egyik oka annak, hogy az Echt Kölnisch Wasser több mint két évszázada sok ember hűséges társa. Mert az Eau de Cologne, amelyet eredetileg egészségügyi gyógyitalnak fejlesztettek ki, sokkal több, mint egy illat: kikapcsolódás, revitalizáció és frisseség. 

Klasszikus

 

Aki nem ismerné a türkiz-arany üveget a négy számmal. 4711! Az illat ma már ikonikus és az egyik leghíresebb a világon. A 4711 Echt Kölnisch Wasser akkordja összetéveszthetetlen, és egy egész illatcsaládot tett híressé – a könnyű „kölni”. A tisztán természetes összetevők pontos összetétele máig őrzött titok, de az illóolajok aromaterápiás hatása összetéveszthetetlen. Ehhez hozzáadódik az újrakezdés bergamotttal, citrommal és naranccsal a revitalizáló illatélmény érdekében. A levendula és a fűszeres rozmaring garantálja az ellazulást és az idegek erősítését, az értékes neroli pedig a nyugalmat és a pozitív hangulatot. Lélegezz mélyeket, és élvezd a frissesség, a kikapcsolódás és a csend pillanatait.

A virág ereje

 

Egy egész csokor ragyogó virág – a híres és összetéveszthetetlen 4711 Echt Kölnisch Wasser palackban. A 4711 Floral Collection virágos újraértelmezéseinek illatai a klasszikus kölni frissességén alapulnak, és egyszerre nőies és gyengéd árnyalatokkal varázsolnak el. A legnépszerűbb virágos jegyek a klasszikus parfümériákban virágos frissességet állítanak elő. A gyengéd rózsa kedves illata romantikus aurát hagy maga után, míg az orgona lágy esszenciája jó hangulatot és könnyedséget biztosít. A jázminvirágok kecses ragyogást és virágos érzékiséget garantálnak, a magnólia krémes illata pedig citrusos árnyalatokkal gyümölcsös-édes csokorba burkolja viselőjét.

Kreatív

 

4711 Remix Cologne – ez a klasszikus az illatok történetében, üdítően új csavarral a jelenben. 2018 óta az új illatsorozat meglepő, kortárs és trendi újraértelmezésekkel tárja fel és bővíti ki az Eaux de Cologne ikonjának összetevőit. A gyümölcsösen csípős és fűszeresen fanyar narancs illatos hódolattal kezdi a mediterrán életöröm és a napsütötte tájak képének lefestését. A 4711 Remix Cologne 2020 is nyári életstílust sugároz, ragyogó, élénk citromillattal. A citromos könnyedséget a shiso és az aromás yuzu egzotikus árnyalatai egészítik ki. A 4711 Remix Cologne 2021 új összetétele a spanyol narancs fehér virágaiból származó neroli olaj frissítő erejével ismét gyümölcsös-üde és izgalmasan színes. Egy illatélmény tele szabadsággal és életörömmel.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6917709836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása