FOREO tippek: így tűnj ki a 75 millió felhasználó közül!
2022. február 21. írta: persica

FOREO tippek: így tűnj ki a 75 millió felhasználó közül!

Így készítsd fel a bőröd a tökéletes szelfihez, ha tinderezel!

Amit valaha románcnak hívtunk, az már a múlté. Mivel a pandémia drámai módon megváltoztatta a randevúzási szokásainkat, így a flört és a szerelem már az online térben zajlik. A lezárások alatt sokan magányossá váltak, hiszen a társas kapcsolatok száma is lecsökkent. Egy valami viszont nem változott; ugyanúgy vágyunk az emberi interakcióra és új emberekkel való kapcsolódásra. Mivel lassan két éve az életünk szinte teljesen az online zajlik, minden eddiginél fontosabb, hogy a virtuális világunkban is kihozzuk magunkból a maximumot. A svéd beauty-tech FOREO elhozta a Tinder-tippjeit! 

Hogyan tűnj ki a Tinder 75 millió felhasználója közül?

Hallottad már azt a szólást, csak egy esélyed van az első benyomásra? De hogyan tűnhetsz ki a fotók dzsungeléből, és szerezhetsz több lájkot, vagy “jobbra húzást” a 75 millió havi aktív Tinder felhasználó között a világ legnépszerűbb társkereső alkalmazásán? Kezdjük a legfontosabbal: az első lépés a bőr előkészítése a fotózásra!

Érdekességek a Tinderről

A Tinder böngészése sokunknak a mindennapi tevékenységünk részévé vált. A Tinder arról számolt be, hogy a Z generáció egyre több időt tölt a Tinderen való beszélgetéssel. Nőtt az üzenetek száma is, de a beszélgetések is 32%-kal hosszabbak voltak a járvány idején.

A pandémia csúcsidőszakában 39%-kal nőtt a 25 év alatti userek aktivitása.

Olaszországban 67%-kal nőtt a “jobbra-balra húzások” száma a Z generációnál – ez a legmagasabb a világon – adta hírül a Tinder.

Felejtsd el a szűrőket

Egy nagyszerű fotóhoz nem csak nagyszerű fényképezőgép és jó fények, hanem ragyogó bőr is szükségeltetik. Nagyon sok tényező befolyásolja bőrünket, hiszen ez testünk legnagyobb szerve, és nem csak, hogy sokat szenved, hanem sok mindent elárul rólunk. A FOREO kutatása szerint a stressz, a rendszertelen alvás, az étkezési és ivási szokások, a dohányzás, a monitorok sugárzása, a képernyők kék fénye, de a genetikai tényezők, a gyakori és rendszertelen súlygyarapodás és - csökkenés is okozhatja a bőr megereszkedését, kipirosodását. A svéd beauty-tech cég professzionális otthoni kezeléseket kínál, és azt tanácsolja, hogy helyesen és rendszeresen kényeztesd a bőröd, hogy felkészítsd a fotózásra, “beauty filterek” nélkül!

Viszlát sötét karikák, táskás és duzzadt szemek!

Vegyél búcsút a sötét karikáktól, a táskás és a duzzadt szemektől – kezdd a szemekkel, a lélek tükrével! A FOREO megoldása a szemkörnyék felfrissítésére: a díjnyertes IRIS szemmasszírozó.

Ez a kicsi, de annál nagyobb tudású szépségtechnológiai eszköz segít, hogy a fáradt szemek újra frissen ragyoghassanak. Az ázsiai nyirokmasszázs által ihletett, innovatív IRIS a gyengéd manuális kezeléseket utánozza. A kísérletek azt mutatják, hogy a FOREO szemmaszírozója 3,5-szer hatékonyabban csökkenti a szem alatti táskákat. E mellett javítja a véráramlást, csökkenti a duzzanatot és a szem alatti sötét karikákat, valamint a felgyülemlett stresszt és a fáradtságot a szem környékén. Szabadalmaztatott kialakításának köszönhetően klinikailag bizonyítottan, hatékonyan masszírozza és juttatja be az alkalmazott szemszérumot és a hidratálót mélyen a bőrbe, segíti azok felszívódását és csökkenti a szem alatti sötét karikákat – fiatalos ragyogó tekintetet varázsolva.

FOREO IRIS – a hírességek kedvenc kütyüje

A brit Vogue arról írt, hogy Gemma Chan szépségrituáléja is az IRIS-al kezdődik. Az Őrült gazdag ázsiaiak sorozat sztárja szerint a szemmasszírozó mindig a táskájában van. Az In Style magazin szerint Gemma Chan az IRIS-t, viccesen „szem-minátor”-nak nevezte el és napi szinten alkalmazza a szépségápolási rutinjában. És ne feledkezzünk meg a hibátlan bőrű Paris Hilton szépségtitkáról, akinek szintén kedvence a FOREO szemmasszírozója, amelyet mindenhová magával visz. Nem csoda, hogy Paris kívül-belül ragyogott a nemrégen megtartott álomesküvőjén.

Katrina Valente, anti-aging szakértő az IRIS-ban is megtalálható T-Sonic technológia előnyeiről beszél: „A T-Sonic pulzálás aktivizálja a nyirokáramlást, ami a méreganyagok eltávolításában segít, ezzel pedig javul a bőr tónusa, textúrája. Javítja a vérkeringést és friss oxigént juttat a bőr felső rétegébe. Az egészséges ragyogás jól látható. Határozottan csökkenti a puffadást is.”

Most, hogy már ismered a tökéletes szemápolási titkot, állítsd be a lámpán a fényeket, találd meg a tökéletes szöget és most mosolyogjon a szemed is! Hajrá, sok sikert és még több like-ot a Tinderen!

Az IRIS ismérvei és alapvető tudnivalók

Szemészorvos által jóváhagyott szemmasszírozó készülék

FOREO IRIS, a fiatalabb megjelenésű szemekért: a szemorvosok által jóváhagyott szemmasszírozó készülék láthatóan csökkenti a szarkalábakat, a sötét karikákat és a szem alatti duzzanatot. A finom orvosi szilikon borítású, vízálló készülékben váltakozó T-Sonic pulzálás dolgozik; a technológia lényege, hogy masszírozza, kisimítsa, megújítsa és frissítse a szem körüli érzékeny bőrt.

Az IRIS klinikai vizsgálatok eredményei:

● 3,5-szer hatékonyabb a szem alatti táskák csökkentésében

● 84%-kal jobb szem-szérum felszívódás

● 80%-kal hatékonyabban simítja ki a szem körüli apró ráncokat

● 70%-kal hatékonyabban csökkenti a szem alatti sötét karikákat

● 51%-kal hatékonyabban feszesíti a szem alatti bőrt

● 50%-kal hatékonyabban növeli a szemek ragyogását

● 43%-kal hatékonyabban csökkenti a látható szarkalábakat és a finom vonalakat.

T-Sonic technológia az öregedés első jeleinek megelőzésére és nyirokmasszázsra

Egyedülálló T-Sonic technológia 2 üzemmóddal, amelyek mindegyike gyengéden masszírozza a szemkontúrt és simává varázsolva azt.

Pure módban az IRIS a kézi masszázs érzését utánozza könnyed, finom masszírozó mozdulatokkal, hogy megelőzze az öregedés jeleit, mielőtt azok megjelennének.

A Spa mód a masszírozást finom lüktetésekkel kombinálja, miközben relaxáló nyirokmasszázst nyújt.

Az IRIS javítja a szemkörnyék ápoló krémek és szérumok felszívódását

Ez a forradalmian új szépségápolási eszköz a szemkrémekkel és szérumokkal tuningolva eredményesen segíti a krémek hatóanyagainak felszívódását.  Az IRIS biztosítja a nyirokelvezetést és a szemkörnyéki elzáródások megszüntetését. Mérsékeli a “fáradt szem” látszatát, segít csökkenteni az öregedés és a fáradtság látható jeleit.

Elérhető a Douglas.hu weboldalon.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6417708978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása