Már a Rossmannban is kapható a Covid kimutatására alkalmas gyorsteszt
2022. március 07. írta: persica

Már a Rossmannban is kapható a Covid kimutatására alkalmas gyorsteszt

Az elsők között vezette be kínálatába a Rossmann a SARS-CoV-2-fertőzés kimutatására szánt gyorstesztet. 

Már a Rossmannban is kapható kétféle SARS-CoV-2-fertőzés kimutatására szánt antigéngyorsteszt, 2499 Ft-os, illetve 2999 Ft-os fogyasztói áron.

Eddig csak a gyógyszertárakban lehetett hozzájutni a tesztekhez, azonban a Gazdasági Versenyhivatal még decemberben indított vizsgálatot, melynek eredménye szerint az értékesítést mind földrajzi lefedettség, mind gyors elérhetőség szempontjából javítaná, emellett pedig jelentősen növekedne a kiskereskedelmi árverseny intenzitása, ha nem csak patikákban lehetne hozzájutni a tesztekhez.

„A megfelelő gyorstesztek felkutatását a rendelet megjelenését követően, azonnal megkezdtük, a szükséges engedélyek megszerzésével párhuzamosan. Üzleteinkben jelenleg kétfajta gyorsteszt érhető el. Mindent megteszünk azért, hogy vásárlóink a legkedvezőbb áron jussanak hozzá a tesztekhez, választékunkat az elkövetkező hetekben folyamatosan bővítjük” – mondta el Flórián László, a Rossmann ügyvezető igazgatója.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3217774848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása