Teázz úgy, mint egy profi!
2022. március 07. írta: persica

Teázz úgy, mint egy profi!

Elegáns, profi és biztonságos: itt az iCook™ Elektromos vízforraló digitális, érintős hőmérséklet-szabályozással

Egy konyhai eszköz, ami apróságnak tűnhet, a hiánya mégis azonnal bosszúságot okoz: a vízforraló! Elsőre nem is gondolnánk, milyen fontos szerepet tölt be a hétköznapokban, pedig kevés dolog esik jobban egy hideg, februári estén, mint a tökéletes hőmérsékletű tea. Az iCook™ limitált kiadású, Elektromos vízforralója digitális, érintős hőmérséklet-szabályozással segít, hogy a túl forró vagy a már kihűlt helyett pont jó legyen kedvenc meleg italod hőmérséklete, miközben az egészséged megőrzéséhez is hozzájárul! 

Gondoltad volna, hogy már az 1800-as évek második felében is használtak elektromos vízforralót? Persze ez a találmány még egy nagy és nehéz szerkezet volt, ami 12 perc alatt forralta fel a vizet. Ma már a legegyszerűbb készülékek is néhány perc alatt elvégzik a munkát, de további beállításokra ritkán van lehetőség, és a biztonságos használat is egyre fontosabb! Az iCook™ Elektromos vízforraló nemcsak gyors, precíz, de vigyáz is Rád: eláruljuk, hogyan!

Viszlát műanyag!

Napjaink egyik legelterjedtebb problémája a műanyagszennyezés, ami a környezetre és közvetlenül az egészségünkre is káros hatással lehet, hiszen olyan formákban juthat a szervezetünkbe, amelyekre nem is gondolnánk. A német NDR műsorsugárzó tanulmánya* kimutatta, hogy egyes műanyag vízforralók esetében hevítés hatására mikroműanyagok szabadulhatnak fel. A teszt négy műanyag vízforralóra és egy üveg vízforralóra terjedt ki. Az apró részecskék aránya mind a négy műanyag vízforraló esetében jelentősen nőtt a melegítés hatására, akár 30 ezer részecske/ml mértékben, míg az üveg vízforraló esetében alig találtak ilyen részecskéket.

A minőségi anyagokból és korszerű technológiával készült iCook™ Elektromos vízforralót ezért úgy tervezték, hogy műanyag alkatrész soha ne érintkezzen a vízzel: az összes belső felület élelmiszeripari minőségű, illesztés nélküli rozsdamentes acélból készült. A forraló belsejében lévő vízszintjelző vonalaknak köszönhetően nincs szükség külső ablakra, tehát sem műanyag, sem ragasztóanyag nem érintkezik a vízzel, így nem kell tartanod az esetleges műanyagszennyezéstől. A hidegfalú, BPA-mentes polipropilén külső kialakításnak köszönhetően pedig attól sem kell félned, hogy megégeted a kezed. Mindez egy kifinomult és stílusos megjelenéssel párosul, hogy minden konyhában jól mutasson.

Optimális hőmérséklet, könnyedén!

A teázás eredetéről számos legenda ismert, melyek jóval időszámításunk előttről mesélik el a világ egyik legkedveltebb italának történetét. A tea időtlen népszerűsége nem meglepő, hiszen mindenki saját ízlése szerint készítheti el. Ám a tökéletes meleg ital elkészítéséhez bizony nem mindegy, hogy hány fokos vizet használsz: a fekete teához 100°C, a kávéhoz 90°C, a zöld és fehér teához 80°C, a meleg ivóvízhez pedig 40°C a javasolt. Az iCook™ Elektromos vízforralóval nem kell hőmérővel mérned a víz hőmérsékletét, hiszen a digitális érintőpanelnek és a valós idejű hőmérséklet-kijelzésnek köszönhetően folyamatosan figyelemmel kísérheted a hőfok alakulását. Praktikus melegen tartó funkciója pedig akár 90 percen át fenntartja a víz hőmérsékletét.

Hozd ki a maximumot minden csésze teából!

Ahány ház, annyi szokás: mutatjuk, hogy a különböző fajtákat meddig és hány fokon érdemes áztatni!

A zöld tea vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag, így az egész szervezetre jótékonyan hat. 70-80°C-on, 2-4 percig áztatva tökéletes íz érhető el, amihez semmilyen plusz édesítőre nem lesz szükséged.

A fehér tea a többi típushoz képest alacsonyabb koffeintartalmú, valamint az óvatos és rövid ideig tartó szárításnak köszönhetően magas marad a benne lévő antioxidánsok koncentrációja. 80°C-on, 4-6 percig érdemes áztatni.

Az oolong tea szintén magas antioxidáns tartalma mellett kiemelten jó hatással lehet a szellemi teljesítményre. Ezt a fajtát ajánlott a leghosszabb ideig, akár 5-8 percen keresztül áztatni.

A szabad gyökök elleni védelemben nagy segítségedre lehet a fekete tea, flavonoid tartalma miatt pedig gyakran javasolják vérnyomás problémákra is. Elkészítése 100°C-on, 4-6 perc áztatással ajánlott.

A koffeinmentességük miatt kedvelt rooibos teák 100°C-on, 5 perc alatt elkészíthetőek, ráadásul koffein nélkül is élénkítő hatással bírnak.

­­­­*https://www.ndr.de/ratgeber/verbraucher/Wasserkocher-Gefahr-durch-Mikroplastik,mikroplastik272.html

Az Amway-ről

A családi tulajdonban álló Amway egy 8,5 milliárd dolláros forgalmú, fogyasztási cikkeket gyártó, közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat. Székhelye Adában, az Amerikai Egyesült Államokban található. A vállalat elsődleges célja, hogy hozzásegítse az embereket egy egészségesebb és jobb élet eléréséhez. Az Amway legnépszerűbb márkáit, így a Nutrilite™ vitamin, ásványi anyag- és étrend-kiegészítő termékeket, az ARTISTRY™ bőrápolási termékeket és színes kozmetikumokat, az eSpring™ víztisztító rendszereket és az XS™ energiaitalokat kizárólag Amway üzleti vállalkozók forgalmazzák. A 2020-as Direct Selling News Global 100 szerint a 2019-es globális értékesítési adatok alapján az Amway a világ legnagyobb közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalata. A vállalat éves forgalma a közvetlen értékesítési tevékenység mellett egyéb üzleti műveletekből származik. A vállalattal kapcsolatos hírekért látogasson el a https://news.amway.hu// oldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5617774448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása