BALDESSARINI BELLA
2022. március 30. írta: persica

BALDESSARINI BELLA

A Baldessarini Fragrances első női illata

Függetlenség, tekintély és minőség – 2002 óta a fenti jelzők társulnak a Baldessarini férfi illataihoz, melyek kiváló minőségű, férfias, markáns illatot kölcsönöznek viselőjüknek. A Baldessarini most először exkluzív újdonsággal bővíti termékválasztékát: a Baldessarini Bella luxus, rózsás női illattal. Az idei év rózsa köré épülő illattrendjének megfelelően a Bella érzéki, pazar, ugyanakkor természetes illatú kreációval idézi meg a virágok királynőjét. A kiváló minőségű Eau de Parfum azoknak a nőknek szól, akik az illattal elegáns, kifejező és magabiztos megjelenésüket szeretnék hangsúlyozni.

Bella: a világújdonság a Baldessarini márka égisze alatt

 

Magabiztosan és sikeresen alakítja az életét, ugyanakkor ellenállhatatlanul elbűvölő. A saját útját járja, és közben pontosan tudja, mit akar. A Baldessarini-nő összetéveszthetetlen aurájával hódít, és magához vonzza a másik nemet. A „She’s the one (Ő az egyetlen)” igényéhez teljesen hűen összetéveszthetetlen és egyedi. A rózsához hasonlóan kitárja belső szépséget és erejét, időtlen stílusával pedig felejthetetlen benyomást kelt. A Baldessarini Bella a nőiesség és az erős jellem elegyének virágos illata. Mert a jellem és az illat kéz a kézben jár és erősíti egymást – közismert tény ugyanis, hogy a nők különösen jól érzik magukat, önállóak és magabiztosak, ha kedvenc illatukkal parfümözik be magukat. 

A rózsa a virágos kompozíció szíve

 

A Baldessarini Bella kisugárzással és eleganciával megkomponált virágcsokor, amely a virágok királynőjének – a rózsának – elixírje tesz erőteljesen karakteressé! A rózsa abszolút gazdag, enyhén fűszeres és mézédes vonásai a rózsa szuperesszencia érzéki, friss aromájával együtt kellemes illatélményt bontakoztatnak ki. A fekete ribizli élénk és a mandarin édes jegyeinek összjátéka a rózsás elixír meleg, érzéki fás és pézsmás alapillatával púderes lágysággal cseng le.

A rózsa a virágos kompozíció szíve

 

A formavilágban is megjelenik a Baldessarini Bella illatkompozíciójának jellege: elegáns és időtlen, nőies, mégis markáns. Az üvegcse és az összehajtható doboz a nőies színvilág, valamint a markáns kontúrok és vonalak érzékeny keverékével csábít – és a Baldessarini első női illatát a már megszokott kifinomult és időtlen formavilággal mutatja be.

„A virágok királynőjeként a rózsa a leghíresebb és legismertebb virág a világon. Számos illatformában értelmezték már és találták fel újra a parfümvilág számára. A Baldessarini Bella esetében két különböző kivonási módszert választottam, hogy a rózsa sokrétű gazdagságát megragadjam: az abszolút olaj mélységet és textúrát ad, míg a szuperesszencia a szirmok természetességét közvetíti. Óda a rózsa halhatatlanságához, amelyet a fejillatban a fekete ribizli gyümölcsös zöld jegyei, az alapillatban pedig a pézsmás- púderes, kozmetikai jellegű, nyugtató textúrák támasztanak alá.”

Mathieu Nardin, parfümkészítő

A Baldessarini Bella 2022. áprilisától kapható a szaküzletekben, valamint a kiválasztott áruházakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2017793133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása