Batz x Rekavago
2022. április 11. írta: persica

Batz x Rekavago

Színpompás kényelem

Kényelem, minőség, stílus, innováció és dizájn. Ez jellemzi az immáron 20 éve a komfortról, a tartósságról és a megbízhatóságról ismert kényelmi lábbelik gyártóját a Batz-ot. Kárpáti Zoltán tulajdonos számára sosem volt kérdés, hogy a folyamatos fejlesztések mellett, szélesebb, fiatal, divatérzékeny közönség számára is ismertté és elérhetővé tegye a márkát.

„A divat állandóan változik, a kényelem marad.”

Ezzel a mottóval, és minden szükséges feltételt megteremtve, know-how-t biztosítva, a Batz az utóbbi idők egyik legizgalmasabb magyar divat-együttműködését indította el, amikor megbízta Vágó Réka cipőtervezőt a két friss, könnyű modellre épülő kollekció tervezésével.

Szemet gyönyörködtető színek és formák, maximális kényelemmel párosítva. A nem egészen 1 év alatt megvalósult, meghökkentően stílusos Batz X REKAVAGO Colourful Comfort designer papucskollekcióban már egy  valódi divatszenzáció kíséretében lépkedhetünk be a 2022-es tavaszi-nyári szezonba!

A Batz magával ragadó Batz X REKAVAGO kampánnyal jelent meg a divat újraéledő világában

A Batz X REKAVAGO kollekció látványos, letisztult stílusú kampányfotói az igazi gondtalan nyárba repítenek. A papucsok és az azokat bemutató lábak hátteréül szolgál a víz ragyogó kékje és nyugalma – összhatásként pontosan az a fajta álomnyár-hangulat kel életre, amelybe minden hűvösebb évszakból elvágyódunk. Az álom ezúttal a színes, szuper stílusos papucsokkal válik még teljesebbé, amelyek nemcsak vagányak, merészek, nőiesek, de olyan komfortot is biztosítanak, amilyet a nyár képes adni könnyedségével, a napfény és a víz simogatásával.

A koncepció szándékosan csak a lábra fókuszál, amely bárkié lehet. A képek azt az üzenetet közvetítik, hogy a kollekció 2 alapfazonja közül, melyek rengeteg trendszínben és variációban kelnek életre, mindenki megtalálja a kedvencét, azok akik többet, illetve azok is, akik kevesebbet szeretnének megmutatni a lábukból.

A kampányfotók egyik főszereplője az édesen merész Pretty Day, amely fagylalt, illetve cukorkaszíneivel is idézi a nyár hangulatát, de már egy tavaszi outfit részeként is látványosan tündökölhet. Ez a végtelen számú viselettel kombinálható darab a tervező egy már korábbi bestseller utcai papucskollekciójának újragondolása – csavart design felsőrésszel és parafára emlékeztető, natúr hatású, könnyű, rugalmas Batz-talppal rendelkezik. Ez a magas minőségű bőrből készült, bravúros álompapucs arany fehér, rosegold nude, silver taupe, pink, menta és a pasztell sárga színben érhető el. Nyitottabb kialakításánál fogva tökéletes választás azoknak, akik bátrabb lábvillantásra is nyitottak.

A kollekció másik alapmodellje a Cosy Step, a Batz évek óta egyik legsikeresebb lapostalpú, kétpántos csatos papucsának REKAVAGO-sított kényelmi papucsa, amely nagyobb bőrfelületet takar, így bárki számára eszményi viselet. Erre került egy design elem, egy japán stílusú csomó, valamint a tervező egy szintén rá jellemző, praktikus, cserélhető elemmel is kiegészítette, amelynek köszönhetően – akár egy másik színű Cosy Step papuccsal is – többféle verzióban hordható. Ez a szofisztikált, ugyanakkkor lezser, urbánus darab 8 gyönyörű színben elérhető, kék, pink, taupe, menta, sárga, fehér-arany, ezüst és nude rosegold árnyalatban.

A Batz korhatárt nem ismerő designer kényelmi papucs kollekciójának korszerű csomagolása a környezettudatosság jegyében született – a natúr pamut zsinórfüllel rendelkező, kompakt COLOURFUL COMFORT türkizzöld-fehér nagy virágmintás kartondoboz 100%-ban újrahasznosított papírból készült, és a lábbelik mellett, később egyéb tárgyak tárolására is alkalmas lehet.

Az új szezont friss lendülettel üdvözlő Batz X REKAVAGO papucskollekció kampánya közelebb hozza nekünk az áhított nyarat, nem beszélve magukról a március 24-én debütált designer papucsokról, amelyek már tavasztól lehetővé teszik számunkra, hogy, ha lábbeliről van szó, mostantól ne kelljen választanunk kényelem és magával ragadó stílusosság között.

A Batz X REKAVAGO papucskollekció a Batz.hu webshopjában, https://batz.hu/webaruhaz/ elérhető.

A Batz-ról:

A Batz márkanév 20 éve a kényelmi lábbelit jelenti a hazai piacon. A Batz-modellek a minőségről, komfortról, a tartósságról, megbízhatóságról szólnak, és arról, hogy különböző igényű vásárlóknak megfelelő, a mindennapokat megkönnyítő női papucsokat, cipőket kínáljanak. A zárt és nyitott kényelmi lábbelik mellett sportcipő, utcai cipő, mokaszin, balettcipő, szandál, sőt, már csizma is található a Batz termékek között, valamint évek óta sikeresen működő, saját fejlesztésű szoftverrel és hálózattal rendelkező egyedi talpbetét divízióval is büszkélkedhet. Idén tavasszal első ízben újrahasznosított anyagból készült, egyedi kézműves táskák is színesítik a termékpalettát a fenntarthatóság jegyében.

A REKAVAGO-ról:

A REKAVAGO márka 2005-ben indult el, és az elmúlt 15 évben az egyik legismertebb magyar cipőmárkává nőtte ki magát. Összetett vonalak, lágy formák, szebbnél szebb bőrök kifinomult kompozíciója a REKAVAGO, ahol a cipő nem használati tárgy, hanem kifinomult eszköz. A márka cipői nem kiegészítenek, hanem definiálnak bokát, lábat, tartást, hangulatot. Viselni életérzés, miközben a szakértelemmel tervezett és készült cipők ölelő biztonságot adnak bárhol, bármikor.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5217805575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása