Élj színesen! PANDORA
2022. május 28. írta: persica

Élj színesen! PANDORA

Bemutatjuk a Pandora ME kollekció új sztárjait, amik az eddiginél is több színnel, több formában és még nagyobb választékkal érkeznek – hogy idén nyáron éned minden árnyalata színpadra léphessen. Akár a 90-es évek grunge stílusa, akár a visszafogott, elegáns outfitek, akár a csillogás áll hozzád közel, kedved szerint keverheted az ékszer-toplistád, hiszen a Pandora ME az idei fesztiválszezonban tökéletes alapot biztosít számodra az önkifejezéshez.

Kapcsolj fesztivál módba!

A nyári zenék, energiák és a szabadság által inspirált élénk színű, egymással variálható darabok alapjaiban alakítják át a megjelenésedet. Hozd felszínre színes, nyári egyéniségedet és készülj fel vadító stílusod kibontakozására!

Mennyire leszel merész? A szemrevaló színekben játszó összekapcsoló elemektől a medálokon át a minifüggőkig minden a rendelkezésedre áll az önkifejezéshez. A vibráló kombinációk a hamisítatlan nyári hangulatot hozzák majd el a magabiztos, merész és kreatív viselőiknek. Az új, kézzel tökéletesített darabok a márka már védjegyévé vált sterling ezüstben és 14 karátos rózsaarannyal futatott fémötvözetben érkeznek, amiket kézzel festett tűzzománc és ragyogó csillám borít az extra csillogásért.

Válassz a láncos karkötőkből, nyakláncokból, a nyitott gyűrűkből és egyéb stílusos kiegészítőkből, hogy filter nélkül tudd kifejezni saját stílusodat.

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2917842585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása