Hansaplast: Megbízható és fenntarthatóbb sebkezelést biztosítunk számodra
2022. június 16. írta: persica

Hansaplast: Megbízható és fenntarthatóbb sebkezelést biztosítunk számodra

GREEN & PROTECT: A Hansaplast bemutatja első, természetes eredetű szálakból készült klímasemleges sebtapaszait

Az új Hansaplast GREEN & PROTECT sebtapaszok klímasemlegesek, a sebpárna és a hátlap természetes eredetű rostokból készült.

Az új tapaszok a fenntarthatóságot megbízható sebkezeléssel ötvözik, amely a baktériumok 99%-át blokkolja.

A GREEN & PROTECT a márka fenntarthatósági törekvéseinek következő mérföldkövét jelenti, ambiciózus célokat tűzve ki 2025-re, és elkötelezve magát a fenntartható sebellátási ágazat vezető szerepének betöltése mellett.

Milyen márka lenne a Hansaplast, ha a gyerekek bőrével törődnénk, de a jövőjükkel nem? 100 éve a családok megbízható partnereként a világ minden táján jobb, biztonságosabb és egyszerűbb módszereket kínálunk a gyermekek sebeinek ellátására, és a könnyek helyett mosolyt, aggodalmak helyett pedig megkönnyebbülést hozunk. Ezért nem csak a családokért és a fogyasztóinkért vállalunk felelősséget, hanem a környezetünkért és a társadalmunkért is, hogy pozitív, sorsfordító hatást érjünk el, ami a sebkezeléssel kezdődik, de azon jóval túlmutat. Vezető egészségügyi márkaként dolgozunk a fenntartható sebkezelési lehetőségek fejlesztésén, amelyek segítenek csökkenteni környezeti lábnyomunkat, és kijelölik a fenntarthatósági irányvonalakat kategóriánkban. Ennek érdekében új GREEN & PROTECT sebtapaszainkat klímasemlegesre terveztük, mind a sebpárna, mind a hátlap természetes eredetű szálakból készül. A csomagolás és az összetevők terén is nagyra törő célokat tűztünk ki, és elköteleztük magunkat a környezeti lábnyomunk minimalizálása mellett.

GREEN & PROTECT, az első klímasemleges sebtapaszunk

Az új Hansaplast GREEN & PROTECT sebtapaszok fontos részét képezik a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünknek. Klímasemlegesek, mivel a sebbetét és a hátlap természetes eredetű szálakból készült, ugyanakkor extra erős tapadást és megbízható védelmét nyújtanak.

A fától a sebkezelésig, az erdőtől a családokig

A GREEN & PROTECT termékkel egyesítettük a teljesítményt, a sebvédelmet és a fenntarthatóságot. Kizárólag felelősen és fenntartható módon kezelt erdőkből származó fát, papírt és kartont használunk, a lehúzható fólia, a hátlap és a sebbetét mind FSC-tanúsítvánnyal1 rendelkező erdőkből származó fafajtákból készülnek. Ezen felül a Hansaplast GREEN & PROTECT sebtapaszok és csomagolásuk is latexmentes. A latexallergia gyakori és potenciálisan súlyos betegség, amely az emberek jelentős részét érinti világszerte. Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság túlmutat a környezeten, és magában foglalja az emberek egészségét és jólétét is.

A sebtapaszok mellett a csomagolásunk fehérítő mentes, 93%-ban újrahasznosított és újrahasznosítható, valamint a felhasznált anyaghoz képest a lehető legkisebb súlyú.

Az üzemünkben felhasznált villamosenergia is megújuló forrásból származik, az összes elkerülhetetlen kibocsátást pedig olyan tanúsított klímaprojekteken keresztül kompenzáljuk, mint például új fák vagy akár egész erdők ültetése.

Mindezeknek köszönhetően egy olyan sebtapaszt alkottunk meg, amely a lehető legfenntarthatóbb módon készül, miközben garantálja a megbízható sebkezelést is.

Elkötelezetten a fenntarthatóság mellett, most és mindörökre

Büszkék vagyunk új sebtapaszainkra, mert hiszünk abban, hogy az emberek sebeinek védelme kéz a kézben jár a jövőjük védelmével. A Hansaplast GREEN & PROTECT kulcsfontosságú lépés számunkra a fenntarthatóság felé vezető úton, és annak biztosítására, hogy világszerte pozitív hatást gyakoroljunk fogyasztóinkra.

Más területen is jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre. A márka 2021-es újraindításának részeként a Bacteria Shield2 tapaszainkat könnyebb, összecsukható dobozokban kezdtük szállítani, amelyeket az optimális újrahasznosíthatóság érdekében terveztek, így évente 106 tonna papírt takaríthatunk meg – ami 18 afrikai elefánt súlyának felel meg.

Eltávolítottuk a műanyagot a lezárt tasakokból, és most 3,2 km2 (83 tonna) műanyagot takarítunk meg évente, ami egy, a világot 13,5 alkalommal körbetekerő, összefüggő ragtapaszcsíknak felel meg.

Mindez azonban még csak a kezdet - sikerünket egyre nagyobb mértékben szeretnénk kiterjeszteni. Ígéretet tettünk rá, hogy 2025-ig a teljes működésünket érintő, kézzelfogható és mérhető változásokat hajtunk végre, és nem állunk meg itt.

Megbízható egészségügyi márkaként, amely világszerte elkötelezett az emberek sebeinek védelme mellett, a fenntartható sebkezelési termékek kifejlesztésében is élen kívánunk járni.

Tehát amikor azt mondjuk: „Megvédünk. A ma élete. A holnap jövője”, tudod, hogy komolyan gondoljuk.

Néhány szó a Hansaplast márkáról:

A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

Fotó: saját (PR)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4217859959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása