RESERVED - High Summer
2022. július 17. írta: persica

RESERVED - High Summer

Határtalan önbizalom

Stílusos, mégis kényelmes ruházat reggeltől estig?

A Reserved High Summer kollekció tökéletes megoldást kínál erre a dilemmára: kombinálja a most népszerű sportruházat trendet a Y2K stílussal. A ruhák követik az alakot, szalagokkal, kivágásokkal alakformáló részlettekkel gazdagítva. Idén nyáron az a legfontosabb, hogy magabiztosságot sugározz – mindezt konfekció mérettől és korlátoktól függetlenül.

Fête Couture kollekció: A szépség ünnepe

A Reserved új kapszula kollekciója, a Fête Couture, különleges ruhákat kínál különleges alkalmakra. Az ilyen darabokat jellemzően a farsangi időszakban szokták piacra dobni, azonban a Reserved a tavaszi-nyári időszak eseményeire is gondol – hisz ez a szezon is tele van izgalmas eseményekkel. A márka tervezői ügyesen játszanak az esküvői ruhák sztereotip elemeivel: a klasszikus formákat elhagyva új arányokkal, új anyagokkal és modern szabásvonalakkal dolgoznak, nagy hangsúlyt fektetnek a méretarányokra – a darabok elnagyoltak, mégis tökéletes harmóniát sugároznak.

Az ellentétek harmóniája

A Reserved új nyári kollekcióját a klasszikus, időtlen szabások és letisztult anyagok jellemzik. Modern kivágások, fodrok és grafikus minták jelennek meg a ruhákon, mindez a nyári szorbék élénk árnyalataiban: málna, eper, áfonya, narancs és egzotikus zöld színek - hunyjuk be egy pillanatra a szemünket és idézzük fel a nyaralási fotóink élénk színvilágát - a Reserved Summer tervezői bátran nyúltak a színekhez, az élénk kontraszokkal olyan kollekciót hoztak létre, amely minden tekintet magával ragad.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr217884979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása