Megérkezett a FOREO legújabb innovációja a pattanások ellen
2022. augusztus 25. írta: persica

Megérkezett a FOREO legújabb innovációja a pattanások ellen

Ez az ESPADA BHA+PHA BLEMISH SOLUTION pattanáskezelő gél

A svéd beauty-tech márka bővítette ESPADA kollekcióját egy egyedülálló pattanáskezelő géllel, mely a kék LED fénnyel és a T-Sonic pulzálással kombinálva lesz szuper-hatékony. 

A pattanásos bőr a nyolcadik legelterjedtebb bőrprobléma a világon; közel 650 millió embert érint, és gyakran okoz másodlagos, lelki eredetű problémát, például depressziót. A svéd szépségipar úttörőjének, a FOREO-nak a missziója, hogy önbizalmat adjon az embereknek, és segítse őket mentális egészségük megőrzésében. Legújabb dobása, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő gélje új, hatékony megoldás lehet a pattanás elleni arcápolási rutinban és egyben növelheti használója önbizalmát is. Az új FOREO pattanáskezelő gél már elérhető a magyar piacon, a Notino webáruházában. 

Pattanás történelem: Régebben, a pattanások kezelésének egyik módja a gyulladások száraz jéggel történő lefagyasztása volt, és még napjainkban is hasonló módszert alkalmaznak a modern spak-ban, folyékony nitrogén segítségével. Kenőcsök, helyileg alkalmazható krémek, belsőleg ható kapszulák is régóta jellemzik ezt a piacot. A népszerű kezelések között ismert volt még az UV fénnyel történő kezelés is, melyről mostanra kiderült, hogy bőrrákot okozhat. Az 1960-as években a vásárlók olyan otthon is alkalmazható high-tech megoldások felé fordultak, mint az arcgőzölő gép, és hamarosan a beauty-tech eszközök váltak a pattanás elleni küzdelmek fő fegyvereivé.

“Mélyebb pattanások és aknék után a hegek egészen mélyre hatolhatnak a bőr rétegeiben és a mentális egészségünket is kockára tehetik. A FOREO küldetése mindig is az volt, hogy jobbá tegye az emberek életét, és az önbizalom nagy szerepet játszik ebben. A pattanásos bőr problémája egészen a civilizáció kezdetéig nyúlik vissza. A pattanáskezelő termékeknek mindig is volt piaca, bár az összetételük nem sokat változott az elmúlt 100 évben. A termékek nagy többsége olyan vegyszereket tartalmaz, melyek kiszárítják a pattanásokat, ezáltal megterhelik az arc bőrét. Mi biztosak voltunk benne, hogy lennie kell más megoldásnak is. Ezt követően született meg a FOREO BHA+PHA pattanáskezelő gélje.”- mondta Boris Trupevic, a FOREO ügyvezető igazgatója.

Bemutatkozik az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő gél

A szépségipar innovációkról ismert svéd FOREO a piac előtt járva fejlesztette ki az egyik leghatékonyabb pattanás elleni bőrápolási rutint. A márka már ismert az ESPADA-ról, az FDA által is elismert pattanáskezelő tolláról, amely klinikai tesztek során bizonyította hatékonyságát a problémás pattanásos bőrön. A kék fényű LED technológia és a T-Sonic pulzálás együttesen veszi célba a pattanásokat, az eltömődött pórusokat és a mitesszereket, miközben csökkenti a bőr hibáit és gyulladtságát, valamint szabályozza a faggyú termelődését.

A méltán elismert ESPADA most újabb támogatás kapott a kollekció legújabb termékével, az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő géllel. A világon egyedüli gélt úgy alkották meg, hogy a kék LED fénnyel és a T-Sonic pulzálással aktiválódjon. Összetevői között 2%-os szalicil savat és a varázsmogyorót is találunk, amely megnyitja a pórusokat, gyengéden hámlaszt, miközben a niacinamid hatékonyan csökkenti a gyulladást. A gélben található teafaolaj gyorsan csökkenti a pattanás méretét, láthatóan halványítja a bőrhibákat, enyhíti a kipirosodást, az irritációt, valamint segít megelőzni a jövőbeli pattanásokat is. A helyileg alkalmazható ESPADA pattanáskezelő gél összetevői között panthenol és laktobionsav is helyet kapott; ezek nyugtatják és hidratálják a kezelt területet, valamint megakadályozzák a kiszáradását és a hámlást.

“Érdekes háttér, hogy az ESPADA BHA+PHA pattanáskezelő oldata egy szerencsés véletlennek köszönhető. A fejlesztés kezdetén egy olyan terméket terveztünk létrehozni, ami az ESPADA hatékonyságát növeli, de ahogy egyre mélyebbre jutottunk a kutatásban, fejlesztésben és tesztelésben, a formula önmagában egyre elképesztőbb eredményeket hozott! Ezért úgy döntöttünk, hogy olyan önálló termékként folytatjuk a fejlesztését, amely a kék LED fénnyel még tovább erősíthető. A végtermék egy szupererős pattanás elleni megoldás.”- tájékoztatott Federica Pizzinato, a FOREO Kozmetikai és Táplálékkiegészítők Termelési Vezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5717916407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása