10 éves a FOREO
2023. május 28. írta: persica

10 éves a FOREO

Ünnepeljük az innovációt és a következő 10 évet!

 

A FOREO már a kezdetektől a beauty-tech és a szépségipar úttörőjének számított. A cégóriás alapítói felismerték az időhiánnyal küzdő, bonyolult szépségápolási trükkökben és költséges kozmetikai kezelésekben csalódott szépségrajongók igényét az egyszerű, de hatékony megoldásokra. A szalonszerű otthoni eszközök lényege, - amellett, hogy pénzt és időt spórolhatunk meg használatukkal - hogy a felhasználóbarátok. A FOREO nem csak a beauty-tech területén eltöltött egy évtizedét ünnepli, hanem az előtte álló évtizedet is: a márka soha nem látott innovációval vág bele az új korszakba: titkos fegyverük a svéd szépségápolási rutin.  

A FOREO-t Filip Sedic alapította 2013-ban, amikor piacra dobta a hamar népszerűvé váló LUNA™ arctisztító és feszesítő, 2 az 1-ben készülékek teljes kollekcióját. A termékcsalád minden bőrtípusra kínált megoldásokat. A LUNA™ nemcsak sikeresen változtatta meg a nők bőrápolásról alkotott képét, de szilikonos arctisztítóinak egészségügyi hatásai is elvitathatatlanok: serkentik a nyirokelvezetést, a vérkeringést, emellett higiénikus tisztítást és a kozmetikumok mélyebb felszívódását biztosítják - mindezt a szabadalmaztatott T-Sonic™ pulzációs technológia révén. Ez a technológia új utat nyitott a beauty-tech iparban, és azóta is állja az idő próbáját. Az egyik legtöbbet alkalmazott technológiává vált a piacon, és az előrejelzések szerint a következő évtizedben is dominál majd. A LUNA™ kollekció mára több generációval bővült, amelyek mind valami újdonságot kínáltak. A FOREO legújabb LUNA™ kollekciója a LUNA™ 4 arctisztító készülék mellett a  LUNA™ 4 Body eszközzel debütált, amely a márka első, teljes testen alkalmazható tisztító és masszázs készüléke. Az új generációs termékek klinikailag bizonyított eredményeket hoznak: eltávolítják a szennyeződések, a felesleges faggyú, a baktériumok és sminkmaradványok 99%-át - mindezt a kíméletes T-Sonic™ pulzációs technológiának hála. A LUNA™ 4 Plus emellett több más technológiát is bevet a ragyogó arcbőrért: vörös LED fénnyel fiatalít, kellemesen meleg infravörös LED fénnyel tisztít, mikroárammal tónusossá teszi az arc és a nyak vonalait - mindezt személyre szabható módon. A LUNA™ 4 kollekció a bizonyíték arra, hogy a FOREO továbbra is képes újat mutatni, és innovációival újra és újra felülírja az iparági szabványokat. 

Bár az elmúlt évtized számos dicsőséges pillanatot hozott a márka számára, a FOREO továbbra is csak előre tekint, és olyan meglepetéseket ígér a következő évtizedre, amire senki, még a világ beauty-tech gurui sem látnak előre.

 A FOREO új, innovatív svéd szépségápolási rutinjával köszönti a következő évtizedet. Ez a rutin nem csak klinikailag alátámasztott eredményeket és korszerű, eddig soha nem látott eszközöket kínál, hanem megoldást nyújt a szépségrajongók által tapasztalt szinte valamennyi bőrápolási problémára. A FOREO felhasználóbarát és időtakarékos megoldása a svéd szépségápolási rutin lépéseinek beépítése készülékeibe. 

Az első újdonságra nem kell már sokat várni: a vadonatúj bőrápolási termékcsalád még idén piacra kerül, forradalmi változást hoz az iparágba, és zökkenőmentesen párosítható majd a már ismert és népszerű innovatív eszközeivel.  A legújabb bőrápolási termékcsalád tagjai nem csak a készülékekkel, de önmagukban is használhatóak lesznek. Azonban az ajánlott FOREO készülékkel együtt használva, beépítve az ajánlott svéd szépségrutinban az eredmények ámulatba ejtőek lesznek. 

A FOREO üzleti stratégiája, hogy mindig a valós fogyasztói igényekre összpontosít, innovációi révén jobb és jobb eredményeket hoz.  A márka arra is odafigyel, hogy folyamatosan meglepje fogyasztóit és kiemelkedő élményt nyújtson olyan technológiákon keresztül, amelyek forradalmaik és klinikai tesztekkel alátámasztva valódi eredményeket hoznak.

A FOREO LUNA™ 4 termékcsalád és a FOREO további készülékei megvásárolhatók a Notino.hu webáruházban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3318134260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása