Még keresed az igazit a sebkezelésben?
2022. augusztus 26. írta: persica

Még keresed az igazit a sebkezelésben?

Régóta várod azt a társat, aki melletted van a kalandos útjaidon és a hétköznapok kihívásai során is gondját viseli kisebb-nagyobb sérüléseidnek? A Hansaplast rugalmas sebtapasza minden helyzetben hű partnered lesz, legyen szó egy hosszabb kiránduláson szerzett sebesülésről vagy egy egyszerű konyhai balesetről.

Kétség sem férhet hozzá, hogy nem mindig könnyű megtalálni az igazit, aki támogat és megvéd a mindennapi kihívások során. A hosszas keresés és kutatás után felüdülés lehet, ha mégis befut a megfelelő jelölt és kezdetét veszi a valódi kaland. Legyen szó kirándulásról, sportról, vagy akár az aktív hétköznapokról, a gondoskodás nem maradhat el!

Az új Hansaplast rugalmas sebtapasz XL a különböző méretű vágások horzsolások esetén is megvédi a sebet a szennyeződéstől és fertőzéstől Bacteria Shield védelemnek köszönhetően. Rugalmassága azokhoz a testrészekhez nyújt ideális segítséget, amelyek az aktív tevékenységek – kirándulás, sport stb. – közben több mozgásnak vannak kitéve, ilyen lehet a térd, a könyök vagy esetleg a hátunk felülete. Flexibilitásuk mellett a sebtapaszok vízhatlan tulajdonsággal is rendelkeznek, így észrevétlenül igazodnak a megszokott napi rutin mellett az extrém körülményekhez, miközben kímélik és óvják a sérült bőrt.

Miután bemutattuk neked az igazit, már csak az élményszerzés maradt hátra!

Hansaplast rugalmas sebtapasz, 6x9 cm       

Extra rugalmasságot biztosít

Viselése alkalmas aktív mozgás mellett is

A Bacteria Shield technológiának köszönhetően teljes védelmet nyújt

Vízhatlan

Nagyobb sebekre is alkalmazható

Néhány szó a Hansaplast márkáról: A Hansaplast a modern sebkezelés területén több mint 125 éve egyet jelent a minőséggel és a szakértelemmel. Mint a bőrfelszíni sérülések nyugat-európai piacvezető márkája, a Hansaplast számos terméket kínál a sebek és horzsolások optimális kezelésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2417917249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása