RESERVED - MEGÉRKEZETT AZ ŐSZI DENIM KOLLEKCIÓ 
2022. szeptember 06. írta: persica

RESERVED - MEGÉRKEZETT AZ ŐSZI DENIM KOLLEKCIÓ 

Megérkezett az új Reserved Denim kollekció, amely a szokásokhoz híven a legelőremutatóbb trendeket követi.

Erő és önbizalom

Energikus és laza, kényelmes és a trend szetter- ez az új Reserved Denim kollekció. A Reserved az őszi szezonban határozott és merész sziluetteket mutat be, amely az ellentétekre épül, így lesz egyszerre kifejező és kényelmes. Az alapelemeknek számító pólók, pulóverek és felsők sokkal, merészebb darabokkal lesznek kombinálva.

Az őszi- és téli szezonban vagány sziluetteket láthatunk a lengyel divatmárkától, amely az ellentétekre épül, így lesz egyszerre kifejező és kényelmes. A basic darabokatt – pólókat, pulóvereket és felsőket-  merészebb újdonságokkal variálhatjuk. 

A Reserved Denim tökéletesen alkalmazkodik a mindennapi igényekhez. Visszafogott és a dekoratívabb lehetőségek közül választhatunk, amelyek tökéletesek egy esti szórakozáshoz. A városi divat inspirálta női kollekció fazonjai közt találhatunk az enyhén kivágott vagy nagyon széles farmerszáraktól kezdve az egyre divatosabbá váló ejtett derékrészen vagy a hosszabbított zakókon át egészen az ezüstös, hálós díszítésekig.

Fontosak a részletek, amelyek az őszi-téli trendeket meghatározzák. A kilencvenes éveket idéző erős, vízszintes koptatásokat a kényelem érdekében egy plusz szövetréteggel bélelik, a magas derekú rövidnadrágokat rövid fodrokkal zárják, a bodykat pedig nagyon mély kivágások díszítik, amelyek tökéletes kontrasztot alkotnak az alacsonyra szabott farmerekkel. A miniszoknya aszimmetrikus szabását cirkon rojtok ékesítik. A farmerekhez farmeringek, dzsekik és mellények is társulnak, nagyméretű vagy testhezállóbb formában. 

A kollekció színeiben a kék árnyalatai keverednek: nyers, sötét farmer, a koptatott, mosott kékek, világosabb és sötétebb árnyalatokban. Ezekhez fehér pólókat vagy tank topokat társíthatunk. Britney és Xtina aranykorát idézve ezüst cirkon rojtok, hálós ruhák és bralettek dobják fel a kollekciót. A  tervezők a cipőket és a kézitáskákat provokatív pirosban, a csillogó lime színeben, kocka motívumokkal és zebramintával álmodták meg. A ruhákon gyakorlatilag nincsenek minták, kivéve a lézerrel mosott kockás rövidnadrág-ing szetten. Az anyagok összeválogatása nagyon fontos ennél a kollekciónál: annak érdekében, hogy a sok diszkó-hatású csillogás egyensúlyba kerüljön a klasszikus elemekkel. Az ezüstszínű hálós ruhát társítsuk sima fehér pólóval, egy cirkon övvel és egy klasszikus kék farmerrel.

A kiegészítők közé tartoznak a kisebb méretű, enyhén lekerekített, Y2K-stílusú bagett táskák, a fényes fekete-fehér clutch táskák és a nagy, puha shopper táskák is. A cipők is a századfordulón népszerű modellekre hajaznak: kissé hosszúkás orral, vékony sarokkal vagy magas platformmal rendelkeznek. A magas, ráncos csizmák: piros, fekete vagy lime fényben pompáznak, a platformos darabok vagy loaferek tengerészkék színt, krokodilbőr hatású textúrát kaptak. Emellett modern szemüvegek, és ezüstszínű ékszerek: fülbevalók, bojtos nyakláncok, dekoratív cirkon övek vagy a már említett bralettek is terítékre kerülnek.

A kampány farmer modelljei olyan gyárakban készültek, amelyek megfelelnek a ZDHC (Zero Discharge of Hazardous Chemicals, azaz a veszélyes vegyi anyagok zéró kibocsátása) kezdeményezés elveinek, amelyhez az LPP 2020-ban csatlakozott. A ZDHC-megállapodás egységesíti a gyártási szabványokat és szigorúan ellenőrzi a vegyi anyagok kezelésének folyamatait, beleértve a felhasználásuk korlátozását és az ártalmatlanítás módját.

A kampány képei Berlinben készültek. A sokszínűségéről és rendkívül inspiráló utcai stílusáról ismert város remek hátteret adott az új kollekciónak.  A fotókat Bartek Wieczorek készítette, a fotókat kísérő videókért pedig Bart Pogoda felelt.

A kollekció már elérhető a Reserved üzleteiben és webshopján

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2017925235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása