Lépj stílusosan az őszbe!
2022. szeptember 30. írta: persica

Lépj stílusosan az őszbe!

Hivatalosan is beköszöntött az ősz. Elérkezett az idő, hogy visszarázódjunk a megszokott kerékvágásba! Bár a nyár elbúcsúztatása mindig szomorú, búslakodás helyett próbáljunk egy kis vidámságot csempészni a borongósabb hétköznapokba! 

Kezdetét vehetik az izgalmas őszi programok: a nagy séták az erdőben, a jó hangulatú baráti összejövetelek és a meghitt vacsorák. Igazítsuk szettjeinket és kiegészítőinket is az őszies időjáráshoz, hogy minden helyzetben magabiztosnak és stílusosnak érezhessük magunkat! 

Női sneakerek

A rohanó hétköznapok nélkülözhetetlen kiegészítői a kényelmet és a divatos hatást ötvöző sneakerek. Éppúgy passzolnak egy laza farmerdzsekihez vagy egy vagány bőrdzsekihez, mint egy elegáns ballonkabáthoz. A letisztultságot hangsúlyozó, egyszerű, fehér daraboknak a steppelt megoldások és a monogram stílus kölcsönöznek előkelő külsőt.

Elegáns női cipők

Mi a közös a félcipőkben, a loaferekben, a trottőr modellekben és a magassarkúakban? Képesek feldobni a hétköznapi irodai viseletet, de a hétvégi programra összeállított szetteket is meg tudják koronázni. A lakk megoldások és a láncos elemek gondoskodnak arról, hogy amint belépünk valahova, minden szem ránk szegeződjön. 

Férfi sneakerek

Ősszel sem kell az uraknak nélkülözniük a nagyvárosi életérzést megtestesítő, kényelmes sneakereket. Az átmeneti cipők kiválóan passzolnak az irodai viselethez, de egy nagyobb hétvégi sétához is remekül társíthatók. A szezon slágerdarabjai fehér és fekete színekben, valamint különböző krémárnyalatokban jelentkeznek, tökéletes összhatást biztosítva a hűvösebb napokra is. 

Peanuts-kollekció

A gyerekek és felnőttek körében egyaránt népszerű Peanuts képregények hősei hódító útra indultak! Ha feldobnád a borús, őszi napokat, akkor látogass el a DEICHMANN üzletekbe vagy nézz körbe a DEICHMANN Online Shopjában, hiszen Snoopy-val és barátaival nemcsak cipőkön, de ruhákon és különböző kiegészítőkön is találkozhatsz! Az édes figurák a legegyszerűbb összeállításokat is garantáltan feldobják majd! 

Gyerekcipők

Szeptembertől az óvodák és az iskolák udvarát újra gyerekzsivaj tölti meg élettel. Ahhoz, hogy gyermekünk is felhőtlenül szaladgálhasson társaival, érdemes beszereznünk neki néhány kényelmes átmeneti cipőt. A szezon sneakerei a felnőttek stílusát utánozzák, így gyerkőcünk is biztosan büszkén viseli majd őket. Ha pedig rosszabbra fordulna az idő, akkor a cuki mesefigurákkal díszített gumicsizma mellett célszerű döntenünk. 

Táskák

A szezon táskafronton is kimaxolja a stílust. A fekete és fehér modellek tökéletessé varázsolják klasszikus őszi megjelenésünket, a rózsaszín árnyalatok pedig csak úgy sugározzák a jókedvet. Mint az új női sportcipőknél, úgy a táskáknál sem hiányozhat az elegáns trendtéma, az ünnepélyes hangulatot árasztó monogram stílus. A steppelt daraboknak pedig egyszerűségükben rejlik nagyszerűségük: letisztultak, de mégis elegánsak. 

Trendek éjjel-nappal.

www.deichmann.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr317944190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása