Egyediségre tervezve
2022. október 25. írta: persica

Egyediségre tervezve

Fejezd ki kreativitásod a Pandora ME új darabjaival!

A Pandora most először mutatja be a Pandora ME kollekció új, végtelen lehetőségekkel variálható, aranyszínű darabjait, amik most minden eddiginél több ikonikus formával jelentkeznek.  Ha egész évben szeretnéd élvezni a csillogást, tökéletes választások lehetnek a Pandora új láncszemes karkötői és nyakláncai, a 14 karátos arannyal futtatott, valamint sterling ezüst változatban is kapható édesvízi tenyésztett gyöngyökkel kiegészített ékszerek, amik új textúrát csempésznek a változatos darabokba.

„A 14 karátos arannyal futtatott ékszereket különleges módon, a Pandora ME lencséjén keresztül vezetjük be a kollekcióba” – mesélte A. Filippo Ficarelli és Francesco Terzo a Pandora két kreatívigazgatója. – „Amikor az arany megjelenik, akkor minden más megvilágításba kerül, így a mi ikonikus láncaink is azonnal átalakultak.”

Az új mini függők és medálok egyedülálló szimbolizmust hoznak a kollekcióba. A misztikum és spiritualitás inspirálta darabok lehetővé teszik számodra az egyedi kombinációk megalkotását, amikkel kifejezheted önmagad. Az új, egymásra rétegezhető gyűrűk és szögletes cirkónia pavéval díszített fülbevalók új vásznat biztosítanak a kreativitásnak.

Írd újra az aranyszabályokat a Pandora ME ékszereivel, melyeket az üzletekben és a pandora.net oldalon is megtalálhatsz. 

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8217962428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása