#ReservedForHome – Minden, amiről otthonunk álmodik
2023. február 22. írta: persica

#ReservedForHome – Minden, amiről otthonunk álmodik

Itt az ideje, hogy felöltöztesse otthonát!

A márka történetében először február 22-én debütál a Reserved HOME kollekciója: olyan megoldásokat kínál, amely otthonunk minden lakberendezési igényeit kielégíti, a konyhától kezdve egészen a hálószobáig a homewear termékeket is beleértve!  

A Reserved Home megalkotásakor a cél nem is lehetett más, mint a tökéletes esztétikai összhang és állandóság. Három termékvonalból áll: klasszikus, minimalista és romantikus. Mindegyiknek megvan a maga eredeti stílusa, gondosan kiválasztott színválasztékkal és aprólékosan kidolgozott részleteivel. 

A klasszikus vonal univerzális megoldásokat kínál a modern otthonok számára: a termékek könnyen kiegészítenek bármilyen stílusú enteriőrt. Időtlen javaslatok a bézs és a szürke semleges árnyalataiban, a vieux rose diszkrét jelenlétével. A kiváló minőségű anyagokból készült tárgyak között konyhai és dekorációs termékek, textíliák, bársonyból készült díszpárnák, halszálka mintás takarók, valamint nagyon magas GSM minőségű törölközők, fürdőköpenyek és fürdőszobai szőnyegek is megtalálhatóak. Igazi különlegességgel is találkozunk a termék kínálatban: a kollekció részét képzik Lengyelországban, a Lubiana gyárban készült kerámia áruk, illetve az étkező kiegészítői között szerepelnek a több mint százéves hagyományokkal rendelkező lengyelországi Krosno üveggyárban készült poharak is. A klasszikus termékcsalád továbbá márványból készült termékeket is magában foglal, mint például lámpákat, virágcserepeket, vágódeszkákat és gyertyatartókat. Emellett a dísztárgyak között finoman füstös színű, bordázott vázák is szerepelnek.

Mindezeket kiegészítik a Home-wear termékek: fürdőköpenyek, hálóingek és fehérneműk rózsaszín, törtfehér és fekete színekben a nőknek, valamint fekete és szürke színű fürdőköpenyek a férfiaknak. 

A minimalista vonal igazi óda a harmóniához és a funkcionalitáshoz. A minimalizmus, a rendezettség letisztult, funkcionális formát kapott. A termékek praktikus semleges színvilágúak, és olyan természetes anyagokat alkalmaznak, mint a pamut, a bambusz, az akácfa, a pala és a travertin. A textúrák jelentős hangsúlyozása - gofriszövet és muszlin formájában - tökéletesen bemutatja a minimalista trendek gondolatát, amely a skandináv nyersességet és a japán gyakorlatiasságot ötvözi.

A kollekció alapját a szürke és a bézs árnyalatai alkotják durva, textúrált és organikus formában, finom zölddel, valamint a fa szabálytalan és meleg jegyeivel kiegészítve. 

A termékcsalád tartalmaz macskák és kutyák számára készült minikollekciót is. A kerámiatálak, tárolóedények, szizálból készült kaparó eszközök, természetes tengeri fűből, kötélből és fából készült játékok nem csak örömet szereznek kedvenceinknek, de tökéletesen illeszkednek az egyszerű, stílusos belső terekhez is. A gondosan kiválasztott természetes anyagok pedig biztonságosak háziállataink számára is. 

A harmadik kategória, a romantikus, egy olyan stílus, amely a meleg, hangulatos belső terekre összpontosít.

Romantikus és rusztikus elemeket tartalmaz, termékei nosztalgikus hangulatot ébresztenek bennünk és a kézművességre az alapja, éppen ezért otthonossággal és melegséggel tölti meg a belső tereket. A kék, a pasztell rózsaszín és a zsályazöld gyengéd árnyalatai, a botanikus, virágos minták, hímzett részletek és kötött textúrák díszítik a párnákat, asztalterítőket és ágyneműket. Ezekhez hagyományos formájú mázas kerámia edények társulnak; ezzel szemben a lámpák modernek és organikus stílusban készültek. A konyhát drótból és fából készült gyümölcskosarak, praktikus akácfából készült vágódeszkák vagy tárolóedények, a fürdőszobába pedig színes üvegből készült szappantartók és fogkefetartók készültek.

A Reserved Home kollekcióban gyermekekre is gondoltak, számukra is csodás termékeket álmodtak meg a márka tervezői. Újszülöttek számára: puha kötött takarók, törölközők és ágyneműk, cumik, bájos játékok és különböző táskák, kozmetikai tárolók és praktikus rendszerezők, amelyek kiválóan alkalmasak a kiságyra való felakasztásra, több praktikus zsebbel és rekesszel ellátva. Mindegyiküket bájos, az időjárásra utaló mintákkal díszítették, mint például felhők, csillagok és esőcseppek. A színek itt is visszafogottak; a zsályazöld, a vieux rose és a meleg bézs harmonikus egységet alkotnak. 

Az idősebb gyerekek imádni fogják a virágos kollekciót, amelynek fő motívuma a százszorszép. Ez a bájos részlet változatos módokon, nyomtatásban és 3D hímzésben is jelen van; lila és bézs színű ágyneműk és függönyök, de akár párnák felületét is díszítik. A kollekcióhoz tartoznak még a fodros kötött takarók és a százszorszép mintás tárolókosár is. 

A Reserved Home nemcsak a kivételes stílusokra, hanem a rendkívül hasznos megoldásokra, például a széles méretválaszték is összpontosít. Ez különösen fontos az ágyneműk esetében. A paplan- és párnahuzatok hat méretben kaphatók. A gyermekeknek szánt kollekció három különböző méretben elérhető. A trendeknek praktikusnak és funkcionálisnak kell lenniük. A színpalettát úgy kell összeállítani, hogy a belső terek tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. 

A Reserved Home termékei Magyarországon online elérhetőek: 

https://www.reserved.com/hu/hu/home

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr718055658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása