Nu Skin Nutricentials Pumps. A célzott szérummegoldás!
2023. március 23. írta: persica

Nu Skin Nutricentials Pumps. A célzott szérummegoldás!

Hatásfokozó trió

Mindannyian ragyogó bőrre vágyunk. Azonban ez sokunk számára kihívást jelenthet. A bőrünk nap mint nap szembesül a szennyezett légkör és az UV-sugárzás negatív hatásaival és a kialvatlanság tüneteivel, amely eredményeképp fakóvá és elnyűtté válik. Éppen ezért alkottuk meg a Nutricentialst. Innovatív technikánknak köszönhetően olyan bioadaptív növények kivonatának hatékonyságát hoztuk vissza a városi életbe, amelyek a legkíméletlenebb feltételek mellett is jól érzik magukat; modern bőrápolási termékcsaládunk minden tagját a természet erejével vérteztük fel.

A Nutricentials Bioadaptive Skin Care Pumps szérumokkal pofonegyszerűen személyre szabhatod a bőrápolási rutinodat. Használj egy, kettő vagy akár három szérumot bőröd igényeinek megfelelően!  

Ismerd meg a Nutricentials újdonságait!

Pumps Ceramides + Postbiotics (szérum ceramidokkal és posztbiotikummal)

Extra hidratálást nyújt a bőr számára, amellyel nyugtatja és láthatóan kisimítja. 

Pumps Hyaluronic Acid + B5 (szérum hialuronsavval és B5-vitaminnal)

Remekül hidratálja a bőrt, amelyet simává, puhává és üdévé varázsol. 

Pumps Bakuchiol (szérum bakuchiollal)

Segíti a bőrtónus gyengéd kiegyenlítését, miközben csökkenti a ráncok és barázdák megjelenését. 

Fedezd fel bioadaptív növényi keverékeket: 

Illatosrózsagyökér-kivonat (Rhodiola rosea kivonat)
Hatékonyan felszívja és elraktározza a talajban található tápanyagokat. 
 

Chaga-gyógygomba-kivonat (Inonotus obliquus kivonat)
Zord körülmények így, −20 °C és +10 °C között is képes a növekedésre és szaporodásra
 

Szibériai ginszenggyökér-kivonat (Eleutherococcus senticosus gyökérkivonat)
Remekül tolerálja a különböző típusú – homokos, iszapos és agyagos – talajokat.
 

Jerikórózsa-kivonat (Selaginella lepidophylla kivonat)
A kifejezetten száraz éghajlatokon is jól érzi magát, és képes a nedvesség elraktározására.

 

Nutricentials Pumps Hyaluronic Acid + B5 hialuronsavas és B5-vitaminos szérum segíti a bőr védelmét a káros környezeti hatások, például a szennyezett légkör és az oxidatív stressz ellen, illetve ellenállóbbá is teszi a bőrt velük szemben. Ezzel egy időben a mélyen hidratáló, specifikus, hialuronsavból és B5-vitaminból (panthenolból) álló keveréknek köszönhetően ez a koncentrált szérum segít extra hidratáló erővel kiegészítve személyre szabni bőrápolási rutinodat.

Nutricentials Pumps Ceramides + Postbiotics ceramidos-posztbiotikumos szérum segíti bőröd védelmét a környezet káros hatásaival szemben, miközben fokozza bőröd ellenállóképességét. Ezzel egy időben a bőrazonos ceramidok és posztbiotikumok (Lactobacillus ferment) koncentrált keveréke segíti a bőr kulcsfontosságú védőrétegének erősítését és védelmét. 

 

Nutricentials Pumps Bakuchiol szérum segíti bőröd védelmét és fokozza ellenállóképességét a környezet káros hatásaival szemben. Ezzel egy időben a természetes antioxidáns kivonat, a Bakuchiol (a retinol növényi alapú alternatívája) koncentrált formájával gyengéden segíti a bőrtónus kiegyenlítését, valamint a ráncok és barázdák csökkentését. A készítményben található almakivonat extra hidratálást nyújt a bőr számára. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4718078690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása