20 éves az EGYSZÜLŐS KÖZPONT!
2023. június 18. írta: persica

20 éves az EGYSZÜLŐS KÖZPONT!

20 évszak telt el azóta, hogy megnyitotta kapuit az Egyszülős Központ. Rengeteg minden van mögöttünk. A sok felemelő és meghitt pillanat mellett nehéz helyzetekkel és sorsokkal is találkozunk. Mi azért vagyunk, hogy az előbbiek száma egyre több legyen, az utóbbiakat pedig segítsünk ha nem is teljesen megoldani, de legalább enyhíteni. 

5 év alatt 27 968 családnak nyújtottunk szolgáltatást, segítséget, közösséget, 13732 szülő és gyerek nyaralását, táborozását szerveztük és valósítottuk meg, 2069 család számára biztosítottunk élelmiszer-, tisztálkodószer- és számítógép adományt. Egy éve megnyílt a második központunk Budán, ahol a környéken élők könnyebben elérhetnek minket.

Továbbra is az egyszülősökért dolgozunk, akár segítségre, akár közösségre, akár egy biztató szóra van szükségük.

Ha időben szeretnél értesülni programjainkról, nézd meg a honlapunkat és figyeld a Facebook-oldalunkat, ahol minden nap megosztjuk veletek friss eseményeinket és élményeinket. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5918148288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása