Karácsonyi ajándékcsomagok egyedülálló nevelőszülőknek
2023. december 20. írta: persica

Karácsonyi ajándékcsomagok egyedülálló nevelőszülőknek

Az Egyszülős Központ azoknak a családoknak is szeretné könnyebbé tenni az ünnepeket, ahol a gyerekek nevelőszülőkkel élnek. Ezért a napokban az Ágota Alapítványon keresztül 50 olyan nevelőszülőnek juttatunk el karácsonyi ajándékcsomagokat, akik egyedül nevelik a gyereküket.

A csomagok tisztító- és tisztálkodószereket tartalmaznak, összesen 1 250 000 forint értékben. A mindennapokban használatos takarítószerekkel, mosó- és mosogatószerekkel valamint tisztálkodószerekkel szeretnénk hozzájárulni az egyedülálló nevelőszülők és gyermekeik felhőtlenebb karácsonyához.

„Annál nagyobb ajándékot, mint hogy otthont és szeretetet adunk egy gyereknek, nem lehet adni. A karácsonyi ajándékokkal szeretnénk megköszönni azoknak a nevelőszülőknek a munkáját, akik mindezt egyedül teszik.” – mondta Nagy Anna, az Egyszülős Központ vezetője.  

Az Egyszülős Központ fontosnak tartja elismerni a nevelőszülők fáradhatatlan munkáját, így az évente meghirdetett Páratlan Szülő Díj programban is volt már közöttük díjazott. 

Az Egyszülős Központról

Magyarországon ma kb. 300 000 családból hiányzik az egyik szülő. A pesti Egyszülős Központ 2018 májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, ahonnan hiányzik az egyik szülő. Az elmúlt öt évben a központ több mint 70 féle szolgáltatásával több mint 28 000 egyszülős családot ért el. 2022 márciusában megnyílt a második Egyszülős Központ Budán, amely a budai agglomerációban és a Budán élő egyszülős gyerekeknek és családoknak is könnyen megközelíthető.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5718293559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása