ANGEL MUSE
2017. november 15. írta: persica

ANGEL MUSE

" A kozmikus kavics"

Nem kék, hanem puha, lágy rózsaszínbe hajló borostyán árnyalatú, szinte nude… a “Mars felszínének” felidézése, mely viszhangozza az Angel MUSE finom ínyencségét, a bőr és az illat alkímiáját.

A VIZUALITÁS: EGY ÁLOMSZERŰ KOZMOSZ LÁTOMÁSA…

A kozmosz rózsás fényben ragyogott és ezernyi csillag csillogott, de közülük egy fényesebben ragyogott a többinél: Georgia May Jagger, aki 2014-óta az Angel múzsája, és aki édesanyja, Jerry Hall  nyomdokaiban jár.

Ezen a képen, a csillagok között, Georgia May Jagger átadja magát a függőségnek.

Mielőtt megragadja az üveget, hogy eltartsa magától, számos galaktikus ellipszis vagy „mágikus kör” alakul körülötte a kozmikus kavics gravitációjának köszönhetően, melyek mint egy örvény körbeölelik őt – a feladás és a függőség metaforájaként –, mintha nem lehetne szabadulni ebből az illatos nirvánából

Ezt a vizualitást a híres norvég rendező és operatőr Sølve Sundsbø jegyzi, egy belső öröm igéretét felidézve, hogy nem élhetsz tovább az ANGEL MUSE nélkül, felszólítva a nőket, hogy szemérmetlenül adják át magukat illatuknak.

EGY FUTURISZTIKUS ÍNYENC

Az Angel után, az Angel MUSE újjáéleszti a gourmand műfajt egy kirobbanó és egy függőséget okozó mogyorókrém és vetiver duóval. Egyrészt a vonzó és étvágygerjesztő mogyorókrém túladagolásával, másrészt a vetiverrel, a parfümkészítők palettájának egyik legszebb fás jegyével, mely elegáns és vonzó. A gourmand illatcsalád bővül és gazdagabb lesz az első, nők számára készült, "vetiver gourmand" illattal. A soha eddig nem tapasztalt polarizáló illattal, mely iránt senki sem marad közömbös: tiszta MUGLER..

A FORRADALMIAN ÚJ: „KOZMIKUS KAVICS"  

Az Angel MUSE kozmikus kavics üvege elszakad az Angel általános kreativ kódjaitól, és tökéletesen sima ívekkel rendelkezik. Egy elliptikus ezüst gyűrű, mely azokra az organikus dimenziókra emlékeztet, melyeknek fém részletei és áramvonalas formái a David Koma által tervezett divat része volt az elmúlt két évben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8813278965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása