Sosem lehetsz túl öreg a LEGO játékhoz
2019. december 19. írta: persica

Sosem lehetsz túl öreg a LEGO játékhoz

A haladó építőknek és a járművek szerelmeseinek a LEGO® Technic™ kínál új kihívásokat, amelyek keretében a tapasztaltabb rajongók való életbeli eszközöket építhetnek, mint például egy váltó vagy egy kormányrendszer. Ezen az izgalmas projektek eredményeként fantasztikus távirányítós járművek születnek.

A LEGO® Technic™ Távirányítású kaszkadőr versenyautó (42095) modell hatalmas, talajhoz tapadó lánctalppal van felszerelve, amely nagy, hátsó lánckerékkel van ellátva a megfelelő gyorsulás érdekében. Ezenkívül modern kialakítása üde sárga és kék színekben pompázik, amelyhez dekoratív matricák is társulnak. Emellett előre hátra, jobbra balra is megy és 360 fokos fordulatokat is tesz. Az ikonikus LEGO® Technic™ Porsche 911 RSR (42094) már csak a hab a tortán minden autórajongó számára, kortól függetlenül.

A felnőttek és a tinédzserek is szeretnek LEGO kockából építeni. A LEGO® Creator Expert és a LEGO® Architecture szetteket híres márkák, filmek, helyek inspirálták és tökéletes ajándékként szolgálnak az idősebb építők számára.

A nevem Bond, James Bond. A LEGO® Creator Expert James Bond™ Aston Martin DB5 (10262) szett a Goldfinger 007 filmből biztos siker és lehetővé teszi a James Bond rajongók számára, hogy átéljék saját James Bond kalandjukat. Ez az ikonikus Aston Martin a film legizgalmasabb jeleneteiben bukkan fel. Mind a külseje, mind a belseje autentikusan van kialakítva, a rendszámtábla forgatható, hogy megtévessze a rosszfiúkat, illetve a modellt gombnyomásra felfedhető géppisztolyokkal is ellátták.

Az igazi motorkerékpár rajongók fogják igazán értékelni a LEGO® Creator Expert Harley-Davidson® Fat Boy® (10269) ikonikus mérnöki munkájának kidogozottabb részleteit. Az aprólékosan kidolgozott LEGO motorkerékpár megragadja a valódi gép varázsát, emellett a tömör féktárcsás Lakester kerekekkel, tömzsi gumiabroncsokkal és könnycseppalakú üzemanyagtartállyal ellátott modellt nyomtatott logók és egy beépített sebességmérő egészíti ki. A lenyűgöző modell központi dekorációként szolgálhat akár otthon vagy az irodában.

A LEGO® Creator Expert Ford Mustang (10265) szett sötétkék karosszériájával és a többi realisztikus részlettel tökéletes ajándék az ikonikus 1960-as amerikai izomautó varázsának felfedezésére. Autentikus mása (a külseje és belseje is) az igazi Ford Mustangnak, személyre szabható részletekkel és több opcionális kiegészítővel.

Ha valamelyik családtagod esetleg arra született, hogy felfedezze az univerzumot, akkor az első holdra lépés 50 évfordulója alkalmából lepd meg egy LEGO® Creator Expert NASA Apollo 11 Holdkomppal (10266). Ez a gyűjthető modell tartalmazza az Apollo 11 Sas holdkomp leszálló részletesen kidolgozott másolatát, valamint a hold felszínét, kráterrel, lábnyomokkal és egy amerikai zászlóval.

Azok, akik az építészetet vagy az utazást kedvelik, imádni fogják a LEGO® Architecture szetteket. Egy jó választás lehet a LEGO® Architecture Empire State Building (21046). A New York City szívében elhelyezkedő Empire State Building tornyai a környező felhőkarcolókon is túlnyúlnak. Ez a 360°-ban kiállítható modell lebilincselő és izgalmas építési élményt nyújt, emellett rendkívül jellegzetes központi darabként szolgálhat otthonodban vagy az irodában.

Vagy a te gyermeked, párod vagy barátod más iránt érdeklődik? Keresd fel a LEGO weboldalát, ahol még több tippet és remek ajándékokat találhatsz szeretteidnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1615358880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása