CK EVERYONE
2020. február 04. írta: persica

CK EVERYONE

merész új illat bármely generációnak, amely ikonikus fejezetet nyit a CK ONE történetében

Olyan hiteles és fiatalos lendületű emberek ihlették, akiket nem feszélyeznek a korlátok, nemekkel kapcsolatos normák és definíciók.

A CK EVERYONE végtelen lehetőségek gazdag tárháza.

A CK EVERYONE kampány tisztelgés az egyéniség és az önkifejeződés szabadsága előtt inspiráló, több területen is tehetséges modellek, művészek és kreatív alkotók felsorakoztatásával, akik több oldalukat is megmutatják és átszabják a határokat kinyilatkoztatásukkal:

Egy vagyok, többféle vagyok. Szeretek mindent, ami én vagyok. 

Az ikonikus CK ONE illat mester parfümőre és megalkotója, Alberto Morillas unisex illatot álmodott meg, amely kristálytiszta frissességet áraszt a 79%-ban természetes eredetű összetevőknek köszönhetően. Az összetevők kiválasztása során nem törődött a hagyományos gender megkötésekkel, ezt a nyitottságot és nonkomformitást tükrözi az illat és a kampány is.

SZERETEK MINDENT, AMI ÉN VAGYOK.

Hiteles – Befogadó - Felszabadító. 

A CK EVERYONE kampány a divat és illat energikus, enigmatikus és merész találkozása, együttes megjelenése.

A CK EVERYONE az új CK ONE JEANS és UNDERWEAR kollekcióval együtt jelenik meg, utóbbi kettőt az eredeti CK ONE illat leplezetlenül őszinte szellemisége ihlette.  Az egységes kampány önmagunk különféle aspektusait, oldalait tárja fel, és bátran felvállalja a világ felé a kollektív individualitás eszményét és merészen szakít a megszokásokkal.

A kampány arcai több területen is tehetséges modellek, művészek és kreatív alkotók: Eliot Sumner zenész, Cara Taylor modell, Evan Mock gördeszkás és fotós, MLMA művész, Parker Van Noord modell és Priddy the Opp rapper.

A CK Everyone kampány szereplői a sokszerűséget, sokszínűséget ünneplik sokalakos vizuális megjelenítéssel. Az egyéniség sokoldalúságát mutatják meg, a sokrétű karrierben gondolkodó “slash” generációt szólítják meg, és arra ösztönöznek, hogy szabadon szeressünk.

AZ ILLAT A CK EVERYONE a kristálytiszta üdeség, édes érzékiség ötvözete leheletnyi provokatív színezettel. 

Citrusos illat energizáló, felüdítő narancsolajjal, valamint kék tea és izzó cédrusfa alappal a  gender semleges kompozíció érdekében.

’A CK EVERYONE lehetővé teszi, hogy az egyén 100%-ban önmaga lehessen. Az illat az új generáció eszményeit tükrözi’  vallja Alberto Morillas mester parfümőr, akinek nevéhez fűződik a népszerű eredeti CK ONE illat is.

Színtiszta és környezettudatos illatként a CK EVERYONE vegán illat és 79%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz.

I AM A CLEAN FRAGRANCE. TISZTA. ILLAT. VAGYOK. 

Illatkategória: Fejjegy: Bio narancs

Szívjegy: Kék tea akkord

Alapjegy: Cédrusfa

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1715454478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása