HALÁLOS IRAMBAN SZETTEL BŐVÍTI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A UNIVERSAL BRAND DEVELOPMENT ÉS A LEGO CSOPORT
2020. február 10. írta: persica

HALÁLOS IRAMBAN SZETTEL BŐVÍTI EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT A UNIVERSAL BRAND DEVELOPMENT ÉS A LEGO CSOPORT

A Universal Brand Development és a LEGO Csoport kibővítette licenszegyüttműködését, amely most már a Universal Pictures saját fejlesztésű, rekordokat döntő márkájára, a Halálos iramban filmsorozatra is kiterjed. Ez az új együttműködés egy 2020 tavaszán megjelenő LEGO® Technic™ szett formájában valósul meg. A Halálos iramban sorozat 9. része 2020 májusától érkezik a mozikba.

A Halálos iramban sorozat kasszasikere új, szórakoztató módokon folytatódik – videójátékokkal, új animációs sorozatokkal, és most már építőjátékkal is” – mondta Joe Lawandus, a Universal Brand Development globális játék és hardline termékekért felelős alelnöke és vezérigazgatója. „A rajongók minden korosztálya imádni fogja, hogy ezzel a LEGO Technic szettel megépítheti a Halálos iramban filmekből ismert álomautóját.”

„A valósághű és részletgazdag LEGO Technic és az akciódús Halálos iramban franchise találkozása tökéletes párosítást eredményez. Mindkét franchise a kreativitásról és a menő autókról híres, ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Universallal együtt dolgozhatunk ezen a nagyszerű terméken, amit a LEGO Technic és a Halálos iramban rajongók egyaránt imádni fognak!” – mondta Jill Wilfert, a LEGO Csoport szórakoztatóipari licenszeiért felelős alelnöke.

A valósághű részletekkel ellátott menő Technic szettek építési rendszere kihívásokkal teli építési élményt kínál a nagyobb gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

A 10 éves kortól ajánlott LEGO Technic Halálos iramban szett 2020. április 27-től lesz elérhetővé az üzletekben.

A Halálos iramban Franchise-ról

A sorozatban megjelenő kilenc film során, ami az évek során egyre több nézőt ragadott magával, és közel 6 milliárd dollárt hozott a pénztáraknál világszerte. A Universal Pictures rekordokat döntő, saját fejlesztésű franchise-aként mára a stúdió legjövedelmezőbb és leghosszabban futó produkciója. A filmeket és a stábtagokat a social médiában követő rajongóknak köszönhetően az aktív franchise-ok legnagyobbikává nőtte ki magát. A Halálos iramban 8 megjelenésével – amely minden idők legjobb nyitóhétvégéjével debütált a mozikban világszerte – a nagy kasszasikerű franchise bővítette kínálatát, játékoktól kezdve videójátékokon át vadonatúj animációs sorozatot és egy sikeres spin-off franchise-t vezetett be. A Halálos iramban sorozat kilencedik része 2020 májusától érkezik majd a mozikba.

A Universal Brand Developmentről

A Universal Brand Development irányítja a vállalat szellemi tulajdonainak, franchise hálózatainak, karaktereinek és történeteinek innovatív fizikai is digitális termékek, tartalmak és fogyasztói élmények által való terjesztését. A franchise márkák menedzselése mellett a Universal Brand Development alap üzletágai közé tartoznak a vállalat kiterjedt portfóliójában található fogyasztói termékek, játékok és digitális felületek is, amelyek az alábbi cégek által alkotott szellemi tulajdonnak minősülnek: Universal Pictures, Illumination, DreamWorks Animation és NBCUniversal kábel és televízió. A Universal Brand Development az NBCUniversal részét képezi, és a Comcast Corporation leányvállalata.

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek. A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”. LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik.

További információért látogasson el a www.LEGO.com oldalra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3015467600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása