HELLO, GOOD STUFF! essence
2021. november 02. írta: persica

HELLO, GOOD STUFF! essence

A HELLO, GOOD STUFF! termékcsalád tagjai a CICA arckrém, a Depuff szemszérum, a Tejes archidratáló és a Hidratáló és dúsító primer szérum legalább 90%- ban természetes összetevőket tartalmaznak. Szintén vadonatúj: a PRIME+ STUDIO MULTI-ACTION + protecting Primer – ami egy napi társ UV szűrővel és kék fény elleni védelemmel.

HELLO, GOOD STUFF! TEJES ARCHIDRATÁLÓ

Add a "Golden Milk"-et a bőrápolási rutinodhoz! A gasztronómiában már régóta ismert a kurkuma ital pozitív tulajdonságainak köszönhetően, de ez a szuper összetevő csodákra képes a bőrápolásban is. A tejes arc hidratáló könnyű textúrája kurkumával és zabvízzel gyorsan felszívódik és megnyugtatja a bőrt. A frissesség fokozására reggel, vagy a smink előtt primerként? Mindkettő lehetséges, mert a hidratáló sokoldalú társ a mindennapi használathoz, valamint utazásbarát méretének köszönhetően biztosan elfér bármely kézitáskába. 96% természetes összetevők

HELLO, GOOD STUFF! CICA ARCKRÉM egy nyugtató és hidratáló nappali krém, mely kiegészíti a bőrápolási rutinod – önmagában, vagy egy alapozó alatt primerként. A textúra ázsiai gázló kivonatot tartalmaz – ez a növény indiai pennywort, tigris fű vagy gotu kola néven is ismert, és főként a koreai bőrápolásban népszerű nyugtató hatásának köszönhetően. Tökéletes a szépség szerelmeseinek, hogy pihenhessenek otthon egy Koreai-Beauty kezeléssel. A krém alkohol-, szilikon- és olajmentes. 99% természetes összetevők. 

HELLO, GOOD STUFF! HIDRATÁLÓ & ÉLÉNKÍTŐ PRIMER SZÉRUM

Élénkítő és hidratáló bőrápolási löket: a HELLO, GOOD STUFF! ARCSZÉRUM a napi bőrápolást a következő szintre helyezi fantasztikus összetevői által, mint például a fekete áfonya kivonat. Az arcszérum hialuronsavat és szkvalént tartalmaz, a bőr hidratálásához és élénkítéséhez - egy fiatal, kényeztetett, sugárzó arcbőrért.  95% természetes összetevők

HELLO, GOOD STUFF! DEPUFF SZEMSZÉRUM.

Helló ragyogó szemek! A HELLO, GOOD STUFF! Depuff szemszérum hidratáló formulája hialuronsavval, koffeinnel, uborkalével és vegán kollagén pótlással ébresztő löketet ad a fáradtnak tűnő szemeknek. Csak vigyél fel egy kis szérumot a szem alá a tökéletesen friss megjelenésért. 97% természetes összetevők.

Fotó. saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5016742916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása