Ébreszd fel a benned szunnyadó erőt!
2024. január 12. írta: persica

Ébreszd fel a benned szunnyadó erőt!

Holdújév 2024 – Jön a sárkány éve!

Megérkezett a Lush 2024-es holdújévi kollekciója!

A holdújév Ázsia egyik legnagyobb ünnepe, amely a hagyományos holdnaptár szerint családi összejövetelekkel ünnepli az új év kezdetét.

A Sárkány évét szeretnék mi is méltó módon köszönteni, éppen ezért január 11-én három igazán lobbanékony újdonság került a Lush üzletek polcaira és a webshopunkba: az Inner Dragon fürdőbomba, a Blooming Dragon ajándékcsomag és a Wild Spirit kendőcsomagolás.

Az íd, Día de los Muertos, díváli és hanuka kollekciók után a holdújévi az ötödik termékcsalád, amelyet 2023-ban a Co-Create program keretében hoztunk létre. A Lush számára minden projekt, minden innováció és minden összetevő fontos, és arra törekszik, hogy minden igényt kielégítő termékeket hozzon létre, a kulturális fesztiválok inspirálta kollekcióknál pedig az adott közösség autentikus történeteit is figyelembe veszi.

Pontosan ezért jött létre a Co-Create, amely egy Lush-alkalmazottak részvételével zajló termékkészítő-gyakornoki program. Célja, hogy a sokszínűséget, az elfogadást, az egyenlőséget és az összetartozást népszerűsítse.

A sárkány az egyetlen mitikus lény a tizenkét állatövi jegy között, és megannyi kultúrában legendás alakként tartják számon. A bátorságot, az erőt és a hatalmat szimbolizálja, és soha nem próbálna megfelelni a társadalmi elvárásoknak. A sárkányhoz hasonlóan a Lush sem fél kitűnni a tömegből és megkérdőjelezni az iparág status quóját.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1718305405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása