Stílusosan a hegyen innen és túl
2024. január 24. írta: persica

Stílusosan a hegyen innen és túl

Közel félmillió magyar ember síel rendszeresen: ha te is közéjük tartozol, biztosan láttad a pályákon, hogy a funkcionális ruházat mellett mekkora teret nyertek a divatos kiegészítők! És nemcsak a sípályákon, hanem azokon túl is! Ha nem vagy a fehérbe olvadós típus, és nem félsz kitűnni a tömegből, akkor a CCC segítségével most stílusos formákkal és vibráló színekkel vonhatod magadra a figyelmet a havas hegyoldalban!  

Sípályák divatszabályai

A hegyvidéki üdülőhelyeken fontos, hogy ruházatod ne csak kényelmes és meleg, de stílusos is legyen! Az “aprés ski-t”, vagyis a “síelés utáni” divathullámot már a ’80-as években elkezdték formálni a hírességek, sportolók; a korszakot idéző minták, kezeslábasok és vagány overálok pedig napjainkban is hozzáadnak a síelés mámorához. A stílushoz a fűszert a kiegészítők adják, amelyeket a hegyen, a hüttében, vagy akár az esti, alpesi séták során viselhetsz.  

A CCC csizmáiból és kiegészítőkből mesés szetteket állíthatunk össze:  

Vastag talpak
Egy hegyvidéki környezetben fel kell készülnöd a trükkös talajra: helyenként a fagy, helyenként a friss hótakaró nehezítheti a lépéseidet. Egy erősen bordázott, vastag talpú cipő minden talajon jól tartja a lábad, a komfortérzet mellett a trendi megjelenést is garantálja, hiszen sínadrággal ugyanolyan jól mutat, mint egy skinny farmerrel. Hüttézz akár az Alpok legmagasabb csúcsán, vagy andalogj Zakopane festői szépségű utcáin, ebben a trendi csizmában biztosan magadra vonod a tekinteteket. 
 

Feltűnő színek
Az eszkimó cipők bizonyítják, hogy a divat és a kényelem kéz a kézben járhat. A legnépszerűbbek a bézs árnyalatok, azonban az élénkebb színek rajongói rózsaszín és lila árnyalatban is a lábukra húzhatják. Egy figyelemfelkeltő színárnyalat a sípályán is hasznos, miért ne viselhetnéd őket pályazárás után is? Ha már homár…tartja a mondás: a rikító rózsaszín overálod mellé válassz egy praktikus, rózsaszín csizmát és passzoló kesztyűt is! Ha egyszer színt viszel a télbe, többé nem akarsz észrevétlen maradni a havas tájon! 
 

Pihe-puha kiegészítők

Miután mindenkit lenyűgöztél sí- vagy snowboard tudásoddal, itt az ideje learatni a babérokat a stílusos alpesi kiegészítőkkel: az “après ski” stílus slágerei a közepes méretű, műszőrmés kézitáskák, melyek bézs és pasztell kék színekben tökéletesen illeszkednek a hegyi hangulathoz. Méretüknek köszönhetően elrejtheted benne a napszemüveget, a napkrémet, de mobilod is biztosan belefér. Hasonló stílusban könnyedén találsz hozzáillő bélelt, és kényelmes csizmát, melyet könnyűségének, párnázásának és vastag bundájának köszönhetően hegyen innen és túl is imádni fogsz.  

A hegyekben nincs szigorú dress-code, a lényeg, hogy minden pillanatát élvezzük az ott töltött időnek! Hogy ezt stílusosan tegyük, érdemes megnézni a CCC kínálatát, ahol akár 50% kedvezménnyel is megszerezhetjük a legtrendibb téli darabokat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8518310121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása