Egy csokorra való PARFÜM újdonság
2017. szeptember 30. írta: persica

Egy csokorra való PARFÜM újdonság

 

LIFE by ESPRIT SPECIAL EDITION

Mindenkinek szüksége van egy cseppnyi csillogásra az életében. Az ESPRIT bemutatja új illatpárját, a LIFE by ESPRIT Special Edition-t Nőknek és Férfiaknak, mely könnyed eleganciát és izgalmat visz egy különleges estébe. Fedezd fel a két egymást kiegészítő természetesen csábító és lezseren szexi illatot. Készülj fel egy csillogással és örömmel teli különleges éjszakára! Az ESPRIT bemutatja vibráló, új éjszakai illatpárját: LIFE by ESPRIT Special Edition. Fedezd fel a két egymást kiegészítő, természetesen csábító és lezseren szexi illatot.

Nőknek: Virágos, gyümölcsös illat. Fejillat: Bergamott, Mandarin, Feketerizbizli. Szívillat: Frézia, Ibolya, Barack Alapillat: Pacsuli, Szantálfa

Férfiaknak: Fougère, zöld gyümölcsös illat. Fejillat: Maracuja,Kumkvat Szívillat: Borókabogyó, Muskotályzsálya, Alapillat: Ámbra, Tonkabab, Bőr

DAVID BECKHAM: RESPECT

Minden ember arra vágyik, hogy tiszteletet, elismerést váltson ki másokból. Legyen szó barátokról, családról, kollégákról vagy akár saját magunkról, az elismerés olyan egyetemes elv, melynek lényege, hogy tisztességesek legyünk. Ez a gondolat rejtőzik David Beckham új illata, a Respect szívében is.

Fejillat: grapefruit, görögdinnye, rózsabors,
Szívillat: kardamom, levendula, bazsalikom
Alapillat: vetiver, pacsuli, moha

KATY PERRY:  INDI

Katy Perry INDI-je egy egyedülálló csábító pézsmaillat, amely felébreszti az érzékeket. Az illatot művészi fokon alkották meg 11 különböző pézsmaillatból, ami csodásan olvad össze a keleti szilva és olasz bergamott fejillattal. A friss gyöngyvirág és a fehér cédrus kombinációja a háttérben az ámbra és a vanília bársonyos melegségével vegyül. Katy Perry INDI parfümje olyan különleges, mint az, aki viseli!

Fejillat: Fehér Tea, Keleti Szilva, Olasz Bergamott
Szívillat: Friss Gyöngyvirág, Ciklámen, Fehér Cédrusfa
Alapillat: Szultán Ámbra, Vanília Tonka, Csábító Pézsmák

PLAYBOY ENDLESS NIGHT FOR HIM / FOR HER

A Playboy Eau de toilette-ek kihangsúlyozzák a már így is kifinomult vonzerődet. Válaszd ki a kedved szerinti illatot minden reggel - még a különleges napokon is.

Ma Szexi, Bájos vagy Pikáns hangulatod van? Bárhogy is legyen, Fedezd Fel és kezdődhet a ragyogás és csábítás. Nem tud majd ellenállni.

BEYONCÉ SHIMMERING HEAT

A parfümöt Beyoncé számára az első színpadi pillanatok ihlették, miközben flitteres ruhát viselve a fény átvilágította őt. 

Fejjegyek: rózsabors, zöld jegyek, frézia. Szívjegyek: orchidea, jázmin, rózsa, gyöngyvirág. Alapjegyek: moha, pacsuli, pézsma, vanília

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1712913525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása