Az év legromantikusabb napjára készül a Women’secret!
2018. január 24. írta: persica

Az év legromantikusabb napjára készül a Women’secret!

Rózsaszín, vörös, csipke és virágminták: idén a szezon legcsábítóbb kollekcióját mutatja be a márka Valentin-nap alkalmából.

A Women’secret a szerelem ünnepére érzéki eleganciával készül: a legújabb kollekcióban a pasztell rózsaszín és meggypiros színek dominálnak, amelyeket csipkével, áttetsző és virágos elemekkel kombinál. Ezek a nőies darabok teszik az év legromantikusabb napját még tökéletesebbé.

A kollekció kulcselemei között szerepelnek a zsebrészen feliratozott, klasszikus szabású pizsamák és a virágmintás díszítések. A márkánál emellett megtalálhatjuk a divatos háromszög alakú melltartókat és a kétrétegű csipkével vagy áttetsző részletekkel díszített fehérneműket is. A szofisztikált ruhadarabokat a Women’secrettől megszokott kényelmes szabás teszi még ellenállhatatlanabbá.

Felkészültél egy kis romantikára?

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8013600779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása