Találj olyan különleges ajándékot, mint a szereteted
2023. február 12. írta: persica

Találj olyan különleges ajándékot, mint a szereteted

A Valentin-nap már itt van a küszöbön, a Pandora pedig jelentéssel bíró ajándékötletek sorával jelentkezik, amik által eddig soha nem látott módon fejezheted ki különleges érzéseid történetét. Egy, a Pandora által megalkotott, és általad kiválasztott személyes ajándék hűen tükrözi majd ahogy látod, ismered és megérted a számodra legfontosabb szeretteidet.

Egy ikonikus szerelmi történethez. Bemutatkozik a Pandora Moments szegecselt kígyólánc karkötő: egy forradalmian új lánctípus, ami rugalmas, mégis kifinomult, kihangsúlyozza majd választottad charmjait. A végtelen szív szimbóluma által inspirált új, lapos csat fokozza a romantikus megjelenést, így téve ezt a karkötőt tökéletes Valentin-napi ajándékká.

Annak, aki csakúgy megért. Idén a Pandora Moments kollekció a különböző kapcsolatokat szimbolizáló újdonságokkal érkezik: az új darabokban megjelennek a szív és a szívbe fonódó szív motívumok – tökéletesek, hogy emlékeztessék a számodra fontos személyeket, hogy mindig a szívedben hordod őket.

Egy arany szívnek. A Pandora bemutatja a legnépszerűbb motívumok egyikét, a lakat és kulcs charmot 14 karátos arannyal futtatott verzióban, valamint új charmokat, amiket középen lebegő, szívalakú kő tesz teljessé.

Az időtlen szerelemnek. Szerezz be klasszikus, mégis határozott megjelenésű darabokat a Pandora Timeless kollekcióból. Az új hullám inspirálta minták friss és halmozható sziluettet biztosítanak a ragyogó kollekciónak, így biztosítva olyan ajándékot szerettednek, amivel Valentin-napon és azt követően is tündökölhet.

A PANDORA VILÁGÁRÓL

A Pandora a világ legnagyobb ékszermárkája. A vállalat kézzel megmunkált és modern ékszereket tervez, készít és forgalmaz kizárólag magas minőségű alapanyagokból, elérhető áron. A Pandora egyedülálló ékszerei a világ több mint 100 országában, több mint 6 800 értékesítési ponton, köztük nagyjából 2 600 márkaüzletben találhatóak meg.

A Pandora székhelye a dániai Koppenhágában található, és világszerte több mint 27 000 munkavállalót alkalmaz. Ékszereit két thaiföldi, LEED tanúsítvánnyal rendelkező létesítményben gyártja. A Pandora elkötelezett a fenntarthatóság iránt, így célja, hogy 2025-re kizárólag újrahasznosított ezüst és arany felhasználásával készüljenek ékszerei, valamint, hogy 2030-ra felére csökkentse a károsanyag-kibocsátást a teljes értékláncában. A Pandora a koppenhágai Nasdaq értéktőzsdén nyilvánosan bejegyzett cég, összesített árbevétele 2021-ben megközelítőleg 3,1 milliárd EUR volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2718047644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása