s.Oliver FEELS LIKE SUMMER
2018. március 20. írta: persica

s.Oliver FEELS LIKE SUMMER

Hahó, matrózlány! Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER legújabb női illatával jöhet a nyár. Friss, gyümölcsös, virágos és könnyű – a vitorláson töltött napok csodás hangulatára emlékeztet. A szezonhoz remekül illik az s.Oliver Fragrances tengerész stílusa, amely egyenesen a legforróbb évszak felé veszi az irányt. Mindenki számára tökéletes, aki élvezi a nyár könnyedségét, és szeretné, ha ez az érzés az illatszerében is visszaköszönne.

2018 nyarának illata  

A nyár... egyet jelent a a kellemes estékkel, a kikötői stégen elfogyasztott finom koktélokkal, és természetesen az ezekhez kapcsolódó illatokkal – hiszen minden nyár emlékeket hoz magával, élményekből, illatokból és színekből kevert önálló kis világot. Semmi sem tudja ezt a különleges hangulatot jobban megragadni, mint a viselőjét nap mint nap elkísérő illat. Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER parfüm kirobbanó energiával frissít fel a ragyogó napfényben. Pillekönnyű és élénk – mint 2018 nyara!

Virágosan friss illatkompozíció  

Nyári fuvallatra emlékeztető fejillat: a grépfrút, a citrom és a bergamot felfrissítik az érzékeket. A virágos, nőies szívillatnak köszönhetően az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER a divatot jól ismerő hölgyekhez illő kiegészítő. Az alapillatban a karakteres aromák finoman lecsillapodnak. Nyáriasan könnyed kompozíció, mely ugyanakkor varázslatosan nőies is.

Tengerész stílus  

A tengerész stílus a kék-fehér csíkos mintából, hangsúlyos piros elemekből és a horgonyos dekorációból áll össze. Ezzel a megjelenéssel akár tengerre is szállhatnak a hölgyek, vagy éppen - az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER divatos csomagolásának köszönhetően – otthon, a fürdőszobában helyezhetnek el egy csinos díszítő elemet. Mert a tengerész stílus nemcsak a tengerparti sétákhoz illik, de a mindennapokban is nyári hangulatot és jókedvet ébreszt. 

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2018 májusában kerül a boltok polcaira.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7113755466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása