KÖVESD A NYÁRBA VEZETŐ ÖSVÉNYT!
2018. június 28. írta: persica

KÖVESD A NYÁRBA VEZETŐ ÖSVÉNYT!

DAVIDOFF COOL WATER CARIBBEAN SUMMER EDITION

Idén nyáron, a Davidoff Cool Water, az óceán valódi esszenciája folytatja a világ legcsodálatosabb óceánjainak és partjainak felfedezését. A Davidoff Cool Water arra csábít, hogy megmártózz a Karib-tenger fénylő vizében, hogy a bőrödön érezd a hullámok frissességét, a szellő lágyságát és a nap perzselő erejét. Készen állsz egy életre szóló élményre? Fogd az útleveled és kövesd a fehér homokos ösvényt - ez az út visz el téged a nyárba!

A Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition a végtelen fehérhomokos partot idézi, amelyet lágyan nyalogatnak a hullámok. Ez egy olyan világ, ahol a színek élénkebbek, az érzékek vibrálóbbak és az érzelmek intenzívebbek. Egy földi paradicsom, olyan úti cél, ahol álmok szövődnek. Isten hozott a Karib-tenger világában!

DAVIDOFF COOL WATER MAN / CARIBBEAN SUMMER EDITION

Az eredeti férfi illat ragyogó kiadása a Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition, amelyben a mandarin, a citrom és a grépfrút friss, citrusos illatjegyei keverednek a bazsalikom, a zsálya és a borókabogyó férfias aromáival. A hűvös, mégis vibráló menta szívjegy meleg és határozott védjegyillattá bontakozik ki, amelyet a szantálfa eleganciája ural.

DAVIDOFF COOL WATER WOMAN / CARIBBEAN SUMMER EDITION

A Davidoff Cool Water Woman Caribbean Edition friss, mégis vitathatatlanul nőies. A sárgadinnye ínycsiklandó illatjegyével indít, amelyet a lédús ananász és a hűs mentalevél egészít ki. A lágy virágos szívillatban az édes gyöngyvirág érezhető, finom ígéret, amelyet a dús és érzéki írisz gyökér jegye erősít meg.

Kövesd a nyári ösvényt a Davidoff Cool Water Summer Editionnel. A Davidoff Cool Water ikonikus üvegein - a férfi illat szobrászi szépségű, és a női illatok kecses vízcseppet formázó üvegein - egy fehér homokos ösvény mutatja a trópusi paradicsomhoz vezető utat.

Az elegáns külső csomagolást a kék karibi paradicsomban való elmerülést idéző stílusos kép díszíti.

Idén nyáron, bonts vitorlát álmaid úti célja felé. Fedezd fel a Karib-tenger térségének türkizkék vizeit és a paradicsomi fehérhomokos strandokat a Davidoff Cool Water Caribbean Summer Edition-nal!

Megvásárolható: Müller – Marionnaud üzletekben

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8214079875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása