Mintegy 800 magyar gyerekrajz közül egy akár életre is kelhet az IKEA-ban
2018. november 18. írta: persica

Mintegy 800 magyar gyerekrajz közül egy akár életre is kelhet az IKEA-ban

Az IKEA gyerekrajz-pályázata évek óta nagy népszerűségnek örvend, ezúttal mintegy 800 alkotás érkezett Magyarországról a felhívásra. Hat győztest választ a svéd lakberendezési vállalat világszerte, ezek a rajzok jövő karácsonykor puha játékként elérhetőek lesznek az áruházakban. A játékokból befolyt összeget az IKEA jótékony célokra ajánlja fel, tavaly 12, gyermekekkel foglalkozó szervezet között osztottak szét több mint ötmillió forintot.

Ismét az ifjú játéktervezőké volt a terep az IKEA-ban. Idén októberben is ceruzát és zsírkrétát ragadtak a gyerekek, hogy papírra vessék álmaik figuráját. A három magyarországi áruházban összesen 778 rajz készült, ezek egyike akár a jövő évi győztesek egyike is lehet.

A helyi győztes rajzok kiválasztásában minden IKEA FAMILY tag segíthet, aki legkésőbb október 30-ig regisztrált. A szavazás az IKEA FAMILY internetes felületén elérhető 2018. november 5-26 között. Minden áruházból 5 alkotás továbbjut a nemzetközi fordulóba, Magyarországról 15 ifjú játéktervező kerül majd be a végső döntőbe. A nemzetközi mezőny 6 legjobb alkotásából valódi puha játékfigurák készülnek, melyeket 2019 karácsonya előtt lehet majd megvásárolni az IKEA áruházakban.

A gyerekrajz-pályázat puha játékainak eladásából befolyt teljes összeget az IKEA gyermekekkel foglalkozó szervezetek, alapítványok támogatására fordítja. A tavalyi kollekcióból származó több mint ötmillió forintot 12 magyarországi szervezet számára ajánlotta fel a svéd lakberendezési vállalat.

A puha játékfigurák idei kollekciójának darabjai november végétől elérhetőek az IKEA áruházakban.

Az Ingka Csoportról

Az Ingka Csoport (Ingka Holding B.V. és az általa irányított gazdálkodó egységek) egyike azon 11 különböző vállalatcsoportnak, amelyek IKEA értékesítési csatornákkal rendelkeznek és ezeket működtetik az Inter IKEA Systems B.V. franchise-megállapodások alapján. Az Ingka Csoport három üzletággal rendelkezik: IKEA Retail, Ingka Investments és Ingka Centres. A világ legnagyobb lakberendezési vállalata 367 IKEA áruházat működtet 30 piacon, ezek közül hármat Magyarországon. Az IKEA áruházak a 2018-as pénzügyi évben 838 millió látogatót fogadtak, közülük 6,6 millió látogató tért be a magyar áruházakba, az www.IKEA.com weboldalaira 2,35 milliárdan látogattak el. Az Ingka Csoport az IKEA koncepciója jegyében folytatja működését, ennek megfelelően szebb hétköznapokat igyekszik teremteni az emberek többsége számára, továbbá jól megtervezett, funkcionális lakberendezési termékek széles választékát kínálni olyan alacsony áron, hogy minél több ember képes legyen azokat megfizetni.

 https://www.ikea-family.hu/ifju-jatektervezo

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9914379172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása