A MESTER HÁRMAS!
2019. április 21. írta: persica

A MESTER HÁRMAS!

Akik nélkül nem lett volna ennyire tökéletes az utazásunk!

Édesanyaként fontosnak tartom a biztonságos utazást. Ezért elsődleges szempont nálam, hogy egy megbízható, stabil háttérrel, remek kapcsolatokkal rendelkező utazási iroda segítségével jussak el bel és külföldi útjainkra. Az STA Travel teljes körű segítséget nyújt, legyen szó a repülőjegyek foglalásáról, szállás foglalásról, és természetesen az utas biztosításról is. Remek és változatos, a világ minden pontjára kiterjedő utazási ajánlataik közül érdemes választani annak aki betér hozzájuk. 

Hisz tudjuk: messze a legjobb! www.statravel.hu  

Római utunk során nem győztem elég köszönetet mondani a ROMA PASS-ért a Városkártyák.hu-nak, hisz általuk megkíméltük magunkat bármiféle órákon át tartó sorban állástól a múzeumokba való bejutáskor, továbbá 72 órán keresztül annyit metróztunk, buszoztunk, villamosoztunk Rómában, amennyi belefért. A reptéri busz transzfer és az időpont foglalásokat is elintézték, így nekünk csak az adott időpontban a helyszíneken kellett lennünk. Kényelmes, szuper jó, és minden benne van ami egy külföldre utazó turistának szüksége lehet. A weboldalon megtalálod, mely városokba nyújt segítséget a Városkártyák.hu csapata.

www.varoskartyak.hu  

A WizzAir-nek külön hatalmas köszönet, hisz egy gyermeknek aki életében először ül repülőre, nem mindegy milyen maradandó élménye lesz, a figyelmesség és kedvesség, amit az útjaink során kaptunk a személyzettől kimagasló. Bár életem során eddig kb. 40 alkalommal repültem, különböző légitársaságokkal, ezt a „fapadost” csak ajánlani tudom!  

www.wizzair.com

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3514778404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása