Élvezze a gondtalan nyarat egy leheletnyi levendulával
2019. május 21. írta: persica

Élvezze a gondtalan nyarat egy leheletnyi levendulával

4711 Remix Cologne Edition 2019

Amikor a felhők színe hajnalban lilára vált, és egy kalandokkal teli, új nap kezdődik, akkor egy dolog biztos: ez a nyár megismételhetetlen lesz! Hasonlóan egy spontán utazáshoz: nincs előre kijelölt cél, csak az út és a barátok - és az idő megszűnik létezni. Nem számít más, csak az élmények felejthetetlen percei. A napok hosszúak, és minden pillanat fontos. Ne legyen határozott tervünk, könnyedén hagyjuk magunk mögött a hétköznapokat! Press exit! Az új 4711 Remix Cologne ezt a gondtalanság utáni vágyat és a "lakókocsis" életérzést ragadja meg. A parfüm könnyed levendulaillattal ünnepli a nyár felszabadultságát! 

Egy illatikon új életre kel

A 4711 Remix Cologne 225 év illatörténelmét repíti a jelenbe! Az új illatszéria az ikonikus Eaux de Cologne illatot tavaly óta részeire bontja: a 4711 kölnivíz hét fő alkotóelemének mindegyikét limitált kiadásban "remixelik". Úgy hangzik, mint egy illatrobbanás? Pontosan! A citrom, a bergamott, a narancs, a levendula és a rozmaring, valamint a neroli és a petitgrain alkotják a 4711 Echt Kölnisch Wassert, és közösen hozzák létre a klasszikus kölnivizet - de egyenként is minden alapanyag izgalmas illatvilágot rejt magában! A 4711 Remix Cologne illatszéria modern, meglepő és frissítően új formában interpretálja az Eau de Cologne-t: 2018-ban a lédús narancs került a középpontba, 2019-ben pedig a nyugtató levendula okoz csodálatosan illatos meglepetést!   

A levendula virágzó frissessége nyári hangulatban újramixelve

A levendula illata ellazít és olyan jólesően burkol be minket, mint egy orgonaszínű felhő, miközben Provance széles levendulamezőit idézi. Enyhén fanyar, ugyanakkor gyengéd és puha - a levendula eloszlatja a borús hangulatot. De ez még távolról sem minden! Az újraértelmezett 4711 Remix Cologne szakít mindennel, amit hagyományosan a levedulaillathoz társítunk. Az illat szépsége meglepően újszerűen bontakozik ki: lágyan, virágosan, frissen. A szabadság és a tisztaság, a spontaneitás és a korlátlan lehetőségek illata. Az egyedülálló, jótékony és üde illatú 4711 Remix Cologne tökéletes kísérője az életörömmel és könnyedséggel teli, felejthetetlen nyárnak - és a következő kalandnak! 

Lágy könnyedség az illatban

A felütésben a szelíd bergamott és a pezsdítően élénk citrom vetélkedik egymással. A mátétea lágy illatával kiegészített 4711 Remix Cologne már az első pillanatban a frissesség és a puhaság érzetét kelti. A kibontakozó illatban a levendula összekapcsolódik a frézia és az írisz illatával, és izgalmas vonzerőt kölcsönöznek neki a hibiszkuszmagok fűszeres árnyalatai. A szantálfa, a mósusz és egy modern pralinéakkord teszik különlegessé az illatot. Tartós és ellenálhatatlan lesz a végeredmény - mint 2019 nyara. 

Fejillat: levendula, bergamott, maté, citrom
Szívillat: írisz, a hibiszkusz ámbrás magjai, frézia
Alapillat: szantálfa, mósusz, praliné

„A kölni könnyedségéből adódó kisugárzás érzéki tisztasággal találkozik, kiemelve a levendula szelíd, lágy oldalát - virágos-ámbrás illatú csokorba ágyazva.” Christiane Plos, parfümőr 

www.4711.com 

www.facebook.com/houseof4711

www.instagram.com/4711.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6714842266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása