LE BEAU & LA BELLE  .......  GAULTIER KERTJÉBEN
2019. augusztus 18. írta: persica

LE BEAU & LA BELLE ....... GAULTIER KERTJÉBEN

Egy reggel Jean Paul Gaultier besétált a Gaultier gyárba. A gyár hatalmas, mindig nagy a nyüzsgés és vidám a hangulat. Figyelte a nőket, majd a férfiakat. Aztán azon tűnődött, vajon milyen kellemes foglalatosságokkal töltik szabadidejüket. Aztán az jutott eszébe, hogy „A nőknek és a férfiaknak együtt kellene mulatni az időt, mert az így jó.” 

Az első napon megteremtette a kertet. A kert varázslatos volt és elbűvölő, és könnyed erkölcsök ígérete lengte be! 

A második napon megteremtette La Belle-t és Le Beau-t. A JPG Classic és Le Mâle szülöttei, mezítelenek, hiszen ez életük első napja. De egyáltalán nem fáznak! A harmadik napon élvezetes, mennyei és gyönyörűséges bűnöket teremtett... A negyedik napon megpihent. A kerti partin tetőfokára hág a hangulat. Mindenkit a felfedezés vágya hajt, felfedezni önmagukat és egymást. Féktelen kalandvágy... És az illatok isteniek! 

AZ ILLATÜVEGEK

Jean Paul Gaultier megteremtette a La Belle üvegét – és ím megszületett az illatüveg.

Női mellet formáz.

Vörös rózsaszínbe mártva, egyszerre visszafogott és csábítóan buja. A nyakánál aranyszínű rózsák nyakláncot formálnak. Szerényen fedi a testet, valójában felhívás egy végső és kísértésekkel átszőtt csábító keringőre…

Jean Paul Gaultier megteremtette a Le Beau üvegét – és ím megszületett az illatüveg.

Meztelen férfi mellkast formál.

Zöld és csillogó.

Aranyszínű szőlőlevél, amely pont ott takar, ahol a szem szívesen időzne.

Jean Paul Gaultier ránézett a gyönyörű mellformákra és felkiáltott:  

„Arra teremtetettek, hogy kísértésbe vigyenek!” 

És így is történt. 

A CSOMAGOLÁS

Jean Paul Gaultier megteremtette a La Belle dobozát, és a doboz ott termett a kertben.

A legfinomabb zöld árnyalat, szinte mandula színű, tökéletesen beleillik ebbe a modern Éden világba. A betűk arany színnel tündökölnek, a gyümölcs érintésre csábít, és ráadásul nem is tiltott! 

Jean Paul Gaultier megteremtette a Le Beau dobozát, és a doboz ott termett egy bokor tövében. Smaragdzöld, mélysötétje megidézi a világ összes bujaságát. Az arany betűk úgy ragyognak, mint az eredendő vágy mézédes máza.  

Jean Paul Gaultier ránézett a két provokatív, szexi dobozra és így szólt:

„A tálalás minden – és semmi!”

És ez tényleg így van. 

AZ ILLATOK

Jean Paul Gaultier felnyitotta a La Belle dobozát, kivette az üveget és mélyen belélegezte a parfüm esszenciáját.

Keleties vanília illatot érzett, lélek üdítően frisset. A vetivert is tisztán kiérezte az illatból, majd a körte varázslatos zamatát. 

Jean Paul Gaultier felnyitotta a Beau dobozát, behunyta szemét, és beszippantotta az illatot. A kókuszfa illata olthatatlan vágyat ébresztett benne arra, hogy megpihenjen, míg a bergamott és a tonkabab azt súgták fülébe, hogy lepihenni a legüdítőbb bűn.

Jean Paul Gaultier mindkét parfümöt egyszerre lélegezte be, és kijelentette: „Nagyszerűen passzolnak egymáshoz. Örökön örökké”.

És ezzel új világ született. 

PARFÜMŐRÖK

Quentin Bisch és Sonia Constant teleportálták magukat Gaultier kertjébe.

Rájuk jellemző módon egy különös és nyugalmat árasztó egzotikus világba csöppentek. Ők ketten, akik imádják felfedezni a világot és akik annyira jól ismerik, megigézve tértek vissza az Új Földről, szívükben külön zugot elnyert La Belle és a Le Beau. És ahogy már tudjuk, a szív és az orr nagyon közel állnak egymáshoz. 

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5615015006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása