A ’million’ nemzedéknek Királynője is van: Lady MILLION EMPIRE
2019. augusztus 26. írta: persica

A ’million’ nemzedéknek Királynője is van: Lady MILLION EMPIRE

Hogyan lehetsz a legjobb?

Bátran vágj bele mindenbe. Mindig. Saját sorsod kövesd. Mostantól. Alakítsd kedved szerint. És kizárólag önmagadnak engedelmeskedj. A Lady MILLION EMPIRE az élő bizonyíték arra, hogy lehetséges:

Nőként egy birodalmat felépíteni. SAJÁT ERŐBŐL

Megszerezni bármit kitartással. ERŐS NŐ

Győzelmeket aratni. Mesteri módon. SZENVEDÉLYES

Egyedinek lenni. ÉS IMÁDNI AZ EGYEDISÉGET

A csúcsra érni. ÉS OTT IS MARADNI

Lady MILLION EMPIRE. Több mint egy hölgy: ő a KIRÁLYNŐ

Illata:

Az élet fűszere…

A siker íze és borzongása.

Ezt az illatot ízlelgetni, élvezni kell.

Az első ciprusos illat a Paco Rabanne márkától

Anne Flippel, a Lady Million tervezőjével karöltve Jean-Christophe Hérault (IFF) modern ciprusos illatkompozíciót alkotott. A ciprus erőteljes és elegáns illatvilágot teremt, a patchouli pedig ehhez megfelelő alapul szolgál. Az akkord: a magnólia virág megmerítkezik az ellenállhatatlanul csábító konyakban. Merész nőiesség. Szexi. Ínycsiklandóan szemtelen.

Új illatstruktúra: A Lady Million klasszikus illatok újragondolása. Narancsvirág DNS: a Lady Million illat esetében ragyogó üdeséget árasztott. Az új illatnak a narancsvirág szikrázó narancsos tonalitást kölcsönöz (neroli esszencia), az eredmény egy animális, enyhén gyümölcsös kompozíció osmanthus esszencia hozzáadásával.

Patchouli: a föld jegyektől megtisztított „fehér patchouli akkord” fehér pézsma felhőbe burkolózó ragyogó fás és likőrös rezgéssel gazdagítja az illatot.

ELLENTÉTES AKKORDOK HARMÓNIÁJA. Pezsgő és sokszínű virágkavalkád. Ragyogó magnólia-kristály. Üde szirmok. Narancsvirág és osmanthus esszencia bőrös-sárgabarackos színezettel. Meleg, érzéki szirmok. Virágos zuhatag, pazar kényeztetés az érzékeknek. Megbabonázó konyak. Pézsmás illat, patchoulival felülírva. Az aranyló konyak zamatos nedűje. Cukrozott ribizli, amely ellenállhatatlanul rabul ejt. Nyomot hagy maga után. És másnaposságot. Virágos ciprus. Ultra-ragyogó magnólia virág. Konyakkal átitatva. Rendkívüli FÜGGŐSÉGET OKOZÓ ARANYLÓ pimaszság. Magnólia, narancsvirág, osmanthus esszencia, fehér patchouli, konyak akkord, ribizli, vanília.

Illatüveg: Pink Gyémánt, rendkívül dekoratív. Teremtsd meg életed színpadát, ÉS SZERESD!

Egy gyémánt, amely merészen belevág mindenbe. És tudja, hogyan sugározzon magabiztosságot. Ki irányítja a világot? A Pink a domináns színárnyalat, arannyal megtámogatva. TALÁN picit pimasz. Egyértelműen MÉRTÉKTELEN. Végül pedig éj-kristályos árnyalás.

GRAND JEU

Az illatüveget – akárcsak az eredeti Lady MILLION üvegét – Noé Duchaufour – Lawrence tervezte.

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben és a kiemelt magán parfümériákban

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4015025040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása