Elegáns és romantikus fehérneműkkel készül az őszre a Women’secret
2019. szeptember 03. írta: persica

Elegáns és romantikus fehérneműkkel készül az őszre a Women’secret

A Women'secret két kifinomult kollekcióval búcsúzik a nyártól: a Luxury comfort a szezon legelegánsabb fazonját ötvözi őszies színekkel, a Wild & romantic válogatás pedig pasztelles árnyalatú, virágmintás darabokat mutat be. 

Luxury comfort 

Ebben a szezonban a márka az elegáns és a komfortos elemeket kombinálta az egyedi, rugalmas kosárrészekkel ellátott, mikroszálas melltartója kialakításában. A szabásának és a mikroszál láthatatlan hatásának köszönhetően a ruhadarab követi a testalkat vonalait, így kifogástalan tartást biztosít. Újdonságként a melltartók elől keresztezettek, így garantáltan kényelmesek és nem nyomják meg a bőrfelületet. Az arany díszítések és a "WS" logó egyedi, prémium érzetet ad a fehérneműknek. A melltartóhoz passzoló brazil alsórészeknél a trendi guipur csipkét kellemes tapintású, mikroszálas szövet egészíti ki. 

Wild & romantic 

A Women'secret bemutatja a legromantikusabb kollekcióját, virágmintás és modern díszítésű, egymással kombinálható fehérnemű szettekkel. A válogatás kulcselemei a klasszikus háromszög alakú melltartók, divatos, rugalmas alsó szegéllyel és állítható pántrészekkel. Újdonságként a márka hímzett feliratokkal egészítette ki a virágos csipkéből készült, kontrasztos részletekkel díszített alsók dizájnját. Idén ősszel a divatmárka visszahozza az állatmintás trendet olyan visszafogottabb tónusokkal, mint a sötét lila, rózsaszín és világos szürke. Emellett a kollekcióban nyakba köthető vagy vékony pántos, guipur csipkés bralettek is megtalálhatóak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7815038114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása