BVLGARI MAN WOOD NEROLI
2019. szeptember 27. írta: persica

BVLGARI MAN WOOD NEROLI

Tisztelegve az BVLGARI olasz gyökerei előtt a BVLGARI MAN WOOD NEROLI egy új fejezetet nyit, amely a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE parfümmel kezdődött.

Az olasz part menti vadság inspirálta BVLGARI MAN WOOD NEROLI illat a BVLGARI MAN WOOD ESSENCE földközeliségét veszi alapul, melyet kiegészít ragyogó, friss illatösszetevőkkel, hogy egy parfümben megragadja az ember és a természet szoros kapcsolatát.

A BVLGARI MAN WOOD NEROLI a neroli ragyogó jegyeivel nyit. Friss és virágos, a ragyogó napsütés energiájával, melyben a citrus esszenciája sóval és bergamottal egészül ki, hogy felidézze a Mediterrán természetet.

Az illat szívjegyében a cédrus és a cyprinol kettőse a narancsvirág-kivonatban mártózik meg, amitől meleg és fás érzetet kap az illat. Ehhez a borostyán és a bőr jegyei is keverednek, ezzel sugározza a Mediterrán éghajlat nyugtató és ősi fenségességét. A fehér pézsma akkord zárja az új férfi illatot, amely már a BVLGARI márka védjegyévé vált. Férfias, érzéki és ragyogó, olyan érzetet ad, akárcsak egy második bőr lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9815174562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása