BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT
2019. szeptember 27. írta: persica

BVLGARI ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT

A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT egy modern és vibráló BVLGARI illat, amely a rózsa meghatározó illatjegyére épült, folyamatosan feltárva karakterének újabb és újabb oldalát, mélységét pedig a pézsmás akkordok adják. 

Az üveg nyakán található gyűrű tükrözi az ikonikus BVLGARI Serpenti ékszerek mintázatát, ezzel utalva az üvegben rejlő illat kiemelkedő minőségére és értékére. A márka az egész illatpiramist a rózsa dominanciájára alapozta, megerősítve ezzel az ikonikus virág komplexitását.  

Az illat a levelek élénk energiájával és ragyogó fiatalosságával nyílik meg, melyet a zöld papaya, a jázmin és az ibolyalevél hármasa tesz teljessé. Ezt követően feltárul a friss rózsabimbó és a gyöngyvirág lágy akkordjai, végül pedig a szirmok púderessége dominál, kiegészülve a fehér pézsma és az ámbra jellegzetes jegyeivel.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4215174484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása